به IFNAA.IR خوش آمدید.
[ سبد خرید شما خالی است ]

آیا جنگ نفتی دیگری در راه است؟

پایگاه خبری فولاد ایران - آژانس بین المللی انرژی (IEA) روز سه شنبه گفت که بازار نفت اکنون دچار چالش هایی شده که احتمال بروز یک جنگ قیمت جدید در بین اعضای اوپک پلاس را بیشتر کرده است. این آژانس اظهار کرد بن بست فعلی در توافق اوپک پلاس می تواند تهدیدی برای از بین بردن بهبود اقتصاد جهانی باشد.


 به گزارش فولاد ایران، در ماه ژوئن، تقاضای جهانی نفت تا 3.2 میلیون بشکه در روز افزایش یافت و به 96.8 میلیون بشکه در روز رسید. طبق اظهار آژانس بین المللی انرژی، این تقاضا با توجه به رشد اقتصادی خوب، افزایش نرخ واکسیناسیون و کاهش محدودیت ها در بسیاری از اقتصادها تا آخر سال به همین روال خواهد بود. اما این بازار به دلیل اختلافات موجود در اوپک پلاس متلاطم است که نه به نفع تولیدکنندگان است و نه به نفع مصرف کنندگان.


این آژانس در گزارش ماهانه خود گفت "همانطور که احتمال بالارفتن قیمت سوخت موجب ایجاد تورم و آسیب رساندن به بهبود اقتصادی شکننده است، عدم اطمینان نسبت به تأثیر احتمالی جهانی نوع دلتای ویروس کرونا نیز، شرایط را بدتر می کند". این آژانس گفت طولانی شدن توافق اوپک به این معنی است که تا زمان دستیابی به توافق، سهمیه تولید در ماه آگوست، مشابه با سطح تولید ماه ژوئیه خواهد بود. با توجه به ادامه تقاضای جهانی نفت، این مساله بازار را بسیار بیشتر متشنج خواهد کرد.

ذخایر نفت در اقتصادهای پیشرفته کمتر از سطح متوسط است و با عدم تجدیدنظر اوپک پلاس در کاهش تولید، می توانیم شاهد کاهش قابل توجه ترازهای نفت خام باشیم. این آژانس مستقر در پاریس گفت: قیمت های نفت در سطح فعلی یا بالاتر می تواند انگیزه رویکرد بیشتر به انرژی پاک باشد اما قیمت های بالا همچنین می تواند بهبود اقتصادی را به ویژه در بازارهای در حال ظهور کاهش دهد.


قیمت سوخت در پمپ بنزین های ایالات متحده به بالاترین سطح هفت ساله رسید و این قیمت ها در سراسر اروپا نیز در حال افزایش است. در هند نیز، به عنوان سومین واردکننده بزرگ نفت خام جهان، قیمت سوخت به بالاترین حد خود رسیده است.


آژانس بین المللی انرژی گفت بازارهای نفت احتمالاً تا مشخص شدن سیاست تولید اوپک پلاس بی ثبات باقی می مانند و این نوسانات به نفع هیچ کس نیست".


منبع: Oilprice

۲۳ تیر ۱۴۰۰ ۱۲:۲۶
تعداد بازدید : ۱,۰۳۷
کد خبر : ۵۸,۰۳۹

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید