به IFNAA.IR خوش آمدید.
[ سبد خرید شما خالی است ]

امنیت انرژی مهمتر است یا تغییرات اقلیمی؟

پایگاه خبری فولاد ایران – اروپا علیرغم تعیین اهداف کاهش انتشار گازهای گلخانه ای، برای ساخت پایانه های واردات LNG رقابت می کند. هند نمی تواند زغال سنگ کافی دریافت کند و مشکل فقط زغال سنگ نیست. سهامداران بزرگ نفتی تمایل کمتری به انجام تعهدات مربوط به تغییرات آب و هوایی دارند. سال 2022 واقعاً سال تغییرات اساسی در دنیای انرژی است.


در طول دو سال گذشته، در حالی که همه‌گیری همه کشورها را درگیر کرد و تقاضا برای نفت را از بین برد، قطعنامه‌های کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای که توسط سرمایه‌گذاران فعال ارائه شد، به خوبی عمل کردند.


در واقع، آنها بسیار خوب عمل کردند و اکثر آنها متعهد شدند تا انتقال را سرعت ببخشند. اما موارد دیگری نیز وجود دارد. همه شرکت‌های بزرگ نفتی همچنان در حال بازخرید سهام هستند زیرا سهام شروع به بالا رفتن کرد و بحران انرژی آغاز شد.


پس از پایان قرنطینه، تقاضا برای نفت و گاز سریع‌تر از آنچه که تقریباً همه انتظار داشتند، بازگشت. تهاجم روسیه به اوکراین نیز تصویری از تقاضای بیشتر برای هیدروکربن نسبت به عرضه را به وجود آورد. این تصویر امنیت انرژی را در کانون توجه قرار داد و جایگزین زنگ هشدار تغییرات آب و هوایی، حداقل به طور موقت شد. در واقع، امنیت انرژی برای هر کسی که مجبور است هزینه برق یا بنزین را بپردازد، مشکل بسیار فوری تری است.


قیمت نفت بیش از دو ماه است که بالای 100 دلار باقی مانده است، اوپک پلاس نمی تواند با افزایش سهمیه تولید کنار بیاید و عربستان سعودی و امارات متحده عربی، قاطعانه از پمپاژ بیشتر خودداری می کنند.


به گزارش فولاد ایران، نفت روسیه توسط غرب تحریم می شود و صادرات در حال کاهش است. در ماه مارس، آژانس بین‌المللی انرژی پیش‌بینی کرد که سه‌ماهه جاری می‌تواند بیش از 3 میلیون بشکه در روز از صادرات نفت و سوخت روسیه از دست می رود. اما طبق اظهار این آژانس، به دلیل قرنطینه در چین، جهان از دست دادن این عرضه را احساس نخواهد کرد زیرا تقاضا نیز رو به کاهش است.


به طور کلی، جهان همچنان تشنه نفت و گاز است. در واقع، تأثیرات بحران انرژی آشکار است و تأثیر آن بر خانواده‌های معمولی بسیار فوری‌تر از تغییرات اقلیمی است. از این رو، اولویت‌ها تغییر می‌کنند. به جرات می توان گفت که در حالی که وضعیت تامین انرژی همچنان فشرده است، موضوع امنیتی در راس برنامه ها باقی خواهد ماند و تغییرات آب و هوایی در رتبه دوم باقی قرار می گیرد.


منبع: Oilprice

۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ ۱۰:۲۰
تعداد بازدید : ۷۴۹
کد خبر : ۶۱,۳۳۳

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید