پایگاه خبری فولاد ایران – با افزایش تقاضا برای انرژی های تجدیدپذیر در سطح جهان، چندین بازار نوظهور خود را به عنوان رهبران صادرات انرژی خورشیدی معرفی می کنند. به نظر میرسد اندونزی پیشرو آنهاست. در ماه های اخیر پنج پروژه عظیم صادرات انرژی خورشیدی در کشور پیشنهاد شده است.
قزارداد 5 میلیارد دلاری برای صادرات انرژی خورشیدی به سنگاپور از انذونری شامل ساخت یک پارک خورشیدی 3.5 گیگاواتی و یک تاسیسات ذخیره باتری 12 گیگاوات ساعتی در 4000 هکتار زمین در جزایر ریائو اندونزی است. برق تولید شده از طریق کابل زیر دریا به سنگاپور صادر می شود.
مقامات بر تقاضای واردات انرژی های تجدیدپذیر در کشورهای توسعه یافته مانند سنگاپور و همچنین پتانسیل بازارهای نوظهور مانند اندونزی برای سرمایه گذاری با توسعه صنایع صادرات انرژی خورشیدی تاکید می کنند.
در حال حاضر، سنگاپور 95 درصد برق خود را از گاز وارداتی تولید می کند، اگرچه دولت سال گذشته اعلام کرد که قصد دارد تا سال 2035 تا 4 گیگاوات برق کم کربن معادل 30 درصد تقاضای خود وارد کند، بنابراین فرصت های صادراتی را ابرای کشورهایی مانند اندونزی ارائه می دهد.
به گزارش فولاد ایران، صادرات انرژی های تجدیدپذیر نه تنها باعث ایجاد یک صنعت جدید صادراتی می شود، بلکه منجر به ساخت پروژه های بزرگی می شود که در سطح محلی شغل ایجاد می کند و همچنین زیرساخت های حمایتی محلی مانند جاده ها و راه آهن و دانش فنی را توسعه می دهد.
با توجه به تقاضای جهانی برای انرژی کم کربن، چندین کشور خارج از اندونزی نیز امکان صادرات انرژی های تجدیدپذیر را بررسی می کنند.
منبع: Oilprice