به IFNAA.IR خوش آمدید.
[ سبد خرید شما خالی است ]

تغییرات اقلیمی برای افراد کم سواد سخت تر است

پایگاه خبری فولاد ایران – خانواده لولوکورو در سامبوروی شمال کنیا، از طریق گله های گاو خود ارتزاق می کنند. برای خانواده لولوکورو، آب و هوای سخت در حال تبدیل شدن به یک هنجار است. آقای لولوکورو و برادر کوچکترش رابرت تحصیل کرده اند. هر دو به عنوان حسابدار در نایروبی، پایتخت کار می کنند. برادر بزرگتر آنها لکیتوتیان، که از گله در روستای زادگاهشان نگهداری می کند، هرگز به مدرسه نرفته است. برادران تحصیلکرده و کم سواد دنیا را بسیار متفاوت می بینند.


شادرک لولوکورو اخبار را می خواند و می فهمد که شرایط خشک امسال یکبار نیست. هوا به احتمال زیاد همیشه گرمتر خواهد بود. بنابراین او ترجیح می دهد نیمی از گله را بفروشد. به این ترتیب، آنها آب کافی برای حفظ سلامت باقیمانده گله خواهند داشت. اگر این کار را نکنند، کل گله ممکن است بمیرد.


اما لکیتوتیان نمی خواهد بفروشد. او یک وابستگی فرهنگی به یک گله بزرگتر دارد. هرچه تعداد گاوهای شما بیشتر باشد، جایگاه اجتماعی شما بالاتر می رود. لکیتوتیان، مانند بسیاری از همسایگانش، برای درک تغییرات آب و هوایی نیز تلاش می کند. اما آن را درک نمی کند. آنها باور ندارند که آب و هوا تغییر می کند.


اهمیت آموزش در مورد تغییرات اقلیمی نادیده گرفته شده است. اندکی یادگیری می تواند به افراد کمک کند تا چگونه با تغییرات اقلیمی سازگار شوند و نبود آن آنها را آسیب پذیر می کند.


چه زمین کمی گرم شود یا زیاد، مردم باید نحوه زندگی و کار خود را تغییر دهند. مطالعه ای توسط اریش استریسنیگ، از مؤسسه بین المللی تحلیل سیستم های کاربردی در لاکزنبورگ، اتریش، راه هایی را پیشنهاد می کند که آموزش می تواند این کار را آسان تر کند. افراد با تحصیلات بهتر به اطلاعات دسترسی بیشتری دارند، مانند هشدارهای اولیه برای طوفان یا خشکسالی. این منجر به سلامتی بهتر می شود، بنابراین افراد از نظر جسمی قادر به سازگاری و درآمدهای بالاتر هستند که همیشه مفید است.


به گزارش فولاد ایران، متأسفانه، مناطقی از جهان که بیشتر تحت تأثیر تغییرات آب و هوایی قرار دارند، مانند آفریقا و جنوب آسیا، اغلب مدارس اسفناکی دارند. مدرسه رسمی افراد را با ظرفیت سازگاری با تغییرات آب و هوایی مجهز می کند. این یکی از دلایلی است که ایالت ها به کودکان کمک کنند تمام آموخته هایی را که در طول همه گیری از دست داده اند جبران کنند.


منبع: اکونومیست

۱۶ خرداد ۱۴۰۱ ۱۱:۵۰
تعداد بازدید : ۶۲۶
کد خبر : ۶۱,۵۳۷

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید