به IFNAA.IR خوش آمدید.
[ سبد خرید شما خالی است ]

هزینه 14 تریلیون دلاری اهداف اقلیمی چین

پایگاه خبری فولاد ایران – طبق گزارش بانک جهانی، چین به سرمایه گذاری 14 تریلیون دلاری در برق و حمل و نقل نیاز دارد تا به هدف پکن برای صفر کردن انتشار گازهای گلخانه ای تا سال 2060 برسد. این بانک گفت که طرح کربن زدایی چین باید با سرعتی سریع‌تر نسبت به اقتصادهای پیشرفته پیش برود. به گفته بانک جهانی، چین همچنین می‌تواند از برخی مزیت‌ها استفاده کند. چین در حال حاضر خانه یک سوم نیروی بادی نصب شده در جهان و یک چهارم ظرفیت خورشیدی است.


رئیس جمهور شی جین پینگ در سخنرانی افتتاحیه خود در کنگره بر برنامه خود برای از بین بردن آلودگی تاکید کرد. رسانه های دولتی همچنین به نقل از وانگ ون بین، سخنگوی وزارت خارجه چین، گفتند که چین امیدوار است کشورها بتوانند هر چه زودتر بر مشکلات غلبه کنند و به مسیر درست توسعه کم کربن و سبز بازگردند تا به طور مشترک به اهداف توسعه توافق نامه پاریس دست یابند.


بانک جهانی خاطرنشان کرد که چین، بزرگترین تولیدکننده گازهای گلخانه ای در جهان سالانه، از نظر اقتصادی تحت تأثیر گرمایش جهانی قرار می گیرد. شهرهای ساحلی کم ارتفاع آن که یک سوم تولید ناخالص داخلی چین را تشکیل می دهند تحت تأثیر افزایش سطح دریاها، طوفان ها و فرسایش سواحل قرار دارند. استان های داخلی شمال و غرب چین به طور فزاینده ای در معرض امواج گرما و خشکسالی هستند که خطرات کمبود آب را تشدید کرده و کشاورزان روستایی را تحت تاثیر قرار می دهد.


به گزارش فولاد ایران، رئیس جمهور شی در سال 2020 متعهد شد که چین تا سال 2030 به اوج انتشار CO2 خواهد رسید و تا سال 2060 به انتشار صفر خواهد رسید. رسیدن به این هدف مستلزم کاهش تقاضای زغال سنگ در چین که نیمی از مصرف جهان را تشکیل می دهد، است.


منبع: فایننشال تایمز

۱ آبان ۱۴۰۱ ۱۲:۵۴
تعداد بازدید : ۴۳۲
کد خبر : ۶۳,۱۵۳

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید