به IFNAA.IR خوش آمدید.
[ سبد خرید شما خالی است ]

کشورهای فقیرتر قربانی تلفات گرمایش آب و هوایی

پایگاه خبری فولاد ایران – به گفته ائتلافی از دانشمندان، اقتصاددانان و کارشناسان آب و هوا، گرم شدن کره زمین نابرابری در سلامت در سراسر جهان را تشدید می کند و نرخ مرگ و میر را در کشورهای فقیرتر نسبت به کشورهای ثروتمندتر افزایش می دهد. تحقیقات جدید در مورد تأثیرات آب و هوا نتیجه نشان می دهد که کشورهای کم‌درآمد به طور نامتناسبی تحت تأثیر گرمای شدید قرار گرفته‌اند، زیرا تأثیرات منفی بر سلامتی با دسترسی محدود به تهویه مطبوع و سیستم‌های مراقبت‌های بهداشتی کمتر توسعه‌یافته تشدید می‌شود.


این مطالعه که نشان می دهد میزان مرگ و میر ناشی از آب و هوا در کشورهای در حال توسعه بیشتر از کشورهای ثروتمندتر است. نویسندگان این مطالعه دریافتند کشورهایی به تعهدات خود برای کاهش انتشار گازهای گلخانه ای بر اساس توافقنامه پاریس عمل می کنند، فیصل آباد، پاکستان، می تواند انتظار داشته باشد که نرخ مرگ و میر ناشی از همه علل سالانه 67 مرگ در هر 100000 نفر در مقایسه با آینده بدون تغییر آب و هوا افزایش یابد. در مقایسه، در ریاض، عربستان سعودی، دسترسی گسترده‌تر به برق و مراقبت‌های بهداشتی، علیرغم پیش‌بینی الگوهای مشابه گرمای شدید، باعث افزایش نسبتاً کمتر 35 مرگ اضافی به ازای هر 100000 نفر می‌شود.


بر اساس این مجموعه داده ها، گرم شدن کره زمین باعث افزایش اندک مصرف برق در سراسر جهان می شود، زیرا مردم تهویه مطبوع بیشتری نصب می کنند. کشورهای پرجمعیت با درآمد متوسط از جمله چین، هند، اندونزی و مکزیک همگی مصرف برق را تا حدودی در نتیجه دسترسی گسترده به برق افزایش خواهند داد.


به گزارش فولاد ایران، بانک جهانی گزارشی در مورد تهدید تغییرات آب و هوایی برای اهداف توسعه این هفته منتشر کرد که نشان داد سرمایه گذاری مورد نیاز برای کاهش انتشار کربن در کشورهای کم درآمد که بیشترین آسیب را در برابر تغییرات آب و هوایی دارند، بسیار بیشتر است. بانک جهانی دریافت که متوسط سرمایه گذاری سالانه 1.4 درصد از تولید ناخالص داخلی بین سال های 2022 تا 2030 می تواند انتشار گازهای گلخانه ای را در کشورهای در حال توسعه تا سال 2050 تا 70 درصد کاهش دهد. اما برای کشورهای کم درآمد، تأمین مالی معادل 5 تا 8 درصد تولید ناخالص داخلی آنها سالانه بین سالهای 2022 تا 2030 مورد نیاز است. بررسی بانک 20 کشور را پوشش می دهد که حدود یک سوم از انتشار گازهای گلخانه ای جهان را تشکیل می دهند. این گزارش عمدتاً کشورهای آفریقایی و آسیایی از جمله چین را پوشش می دهد.


منبع: فایننشال تایمز

۱۶ آبان ۱۴۰۱ ۱۱:۳۹
تعداد بازدید : ۴۵۸
کد خبر : ۶۳,۳۷۳

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید