به IFNAA.IR خوش آمدید.
[ سبد خرید شما خالی است ]

حقیقت ناگفته بحران انرژی

پایگاه خبری فولاد ایران – در حالی که بیست و هفتمین کنفرانس تغییرات اقلیمی سازمان ملل متحد در شرم الشیخ مصر به اتمام رسیده است، معاملات بزرگ انرژی در حال انجام است و برنامه‌های کربن‌زدایی در حال انجام است.


همانطور که مجمع جهانی اقتصاد هفته گذشته در گزارشی از حاشیه COP27 نوشت، انقلاب تجدیدپذیر به خوبی در جریان است، هزینه‌های فناوری‌های خورشیدی و بادی در حال حاضر با سوخت‌های فسیلی قابل رقابت است و ما در سراسر جهان رکورد پس از نصب ظرفیت انرژی پاک را می‌شکنیم.


اما حتی این همه پیشرفت نمی تواند با تقاضای رو به رشد انرژی در سراسر جهان سازگاری داشته باشد. تا کنون، ۸۰ درصد از ترکیب انرژی ایالات متحده هنوز از سوخت‌های فسیلی تامین می‌شود. از آنجایی که استفاده از انرژی به طور کلی در حال رشد است، ما هنوز تا اینکه بتوانیم خود را به طور کامل از سوخت های فسیلی کنار بگذاریم فاصله داریم.


به گزارش فولاد ایران، هزینه‌های مالی و انرژی گرمایش و سرمایش امسال بیشتر مورد توجه رسانه‌ها قرار گرفته است، زیرا بحران انرژی اروپا بر خانه‌ها و مشاغل محلی فشار وارد کرده است که سعی می‌کنند خانه‌ها و ساختمان‌های خود را در دمای نسبتاً قابل زندگی نگه دارند. اما این فقط اروپایی ها نیستند که باید به دما خود توجه بیشتری داشته باشند. دمای خانه شما اکنون باعث نگرانی جهانی شده است.


در حالی که یک زمستان طولانی و سرد در حال حاضر در تصورات جهانی گسترده است، اما با افزایش دمای متوسط، به ویژه در جنوب جهانی، خنک شدن بیشتر یک نگرانی انرژی جهانی خواهد بود. پیش‌بینی‌های آژانس بین‌المللی انرژی نشان می دهد که تقاضای انرژی برای سرمایش فضا در ساختمان‌های سراسر جهان تا سال 2050 بیش از سه برابر خواهد شد.


در حالی که سیستم های خنک کننده بسیار کارآمد در حال حاضر در بازار موجود است، اما این سیستم ها چندان مورد استفاده قرار نمی گیرند. در واقع، بیشتر مدل‌های در حال استفاده، دو تا سه برابر بازدهی کمتری نسبت به بهترین فناوری‌های موجود دارند. مجمع جهانی اقتصاد به استانداردهای بهره وری انرژی به عنوان یک ابزار سیاستی حیاتی برای کمک به رفع این شکاف اشاره می کند. چنین تنظیم استاندارد نتیجه ای است که بسیاری از کارشناسان امیدوارند هرچه زودتر آن را ببینند.


منبع: Oilprice

۲۰ آذر ۱۴۰۱ ۱۳:۱۶
تعداد بازدید : ۵۱۴
کد خبر : ۶۳,۷۸۹

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید