به IFNAA.IR خوش آمدید.
[ سبد خرید شما خالی است ]

تاکید مقامات بر تداوم اقدامات کاهش تورم

پایگاه خبری فولاد ایران – یک اقتصاددان برجسته آمریکایی هشدار داده است که بانک های مرکزی باید در برابر فشارهای سیاسی و عمومی برای کاهش اقدامات خود برای کاهش تورم مقاومت کنند.


فشارهای تورمی اقتصادهای سراسر جهان را در بحبوحه قیمت‌های بالای انرژی، تقاضای مصرف‌کننده متوقف‌شده پس از همه‌گیری و تأثیرات مداوم جنگ در اوکراین، بدون توجه به بحران هزینه زندگی متعاقب آن، تحت تأثیر قرار داده است.


لری سامرز، استاد دانشگاه چارلز دبلیو الیوت در مدرسه دولتی هاروارد کندی و وزیر سابق خزانه داری آمریکا، گفت: "به نظر من عدم دستیابی به هدف تورم 2 درصد، تأکید مجدد بر تعهد مطلق به این هدف، پس از آن کنار گذاشتن آن، آسیب بسیار قابل توجهی به اعتبار بانک ها وارد می کند."


سامرز در جلسه داووس توضیح داد که بسیاری از لفاظی های پیرامون این بحث که رکود ارزش کاهش تورم را ندارد، را درک نمی کند. وی گفت: "اگر نتوانیم با تورم مقابله کنیم، احتمالاً در مقطع بعدی با رکود بزرگتر و جدی‌تری مواجه خواهیم شد."


وی تاکید کرد: "در نهایت آنچه در اقتصاد واقعی اتفاق می‌افتد را سیاست پولی تعیین نمی‌کند و نمی‌توان با ضربه زدن دائمی به نوعی شتاب‌دهنده سیاست پولی آن را بهتر کرد." سامرز اذعان داشت که جهان در مورد اقداماتی که باید برای کاهش ضربات و کاهش تنظیمات لازم، به ویژه در مورد کشورهای در حال توسعه انجام دهد، بسیار کوتاهی کرده است.


سامرز با اشاره به مثمرثمر بودن اقدامات اخیر فدرال رزرو در کاهش تورم امریکا، هشدار داد که اگر اجازه داده شود تورم دوباره افزایش یابد، نه تنها ثبات قیمت ها و استانداردهای زندگی را برای کسانی که کمترین درآمد را دارند به خطر می اندازد، بلکه خطرات قابل توجهی را برای ثبات دوره ای به همراه خواهد داشت.


در همین حال، مدیر عامل صندوق بین المللی پول (IMF) از جامعه بین المللی خواسته است که در مورد چشم انداز بهبود اقتصادی واقع بین باشند.


به گزارش فولاد ایران، در نشست سالانه مجمع جهانی اقتصاد در داووس و فراتر از آن، یک حس خوش بینی محتاطانه نسبت به آینده اقتصاد جهانی در حال ظهور است. به نظر می رسد که تورم در حال کاهش است و رشد متوسطی به جای یک رکود انتظار می رود.


کریستالینا جورجیوا، مدیر عامل صندوق بین‌المللی پول، نیز در جلسه پایانی نشست سالانه مجمع، در مواجهه با این پیش‌بینی‌ها واقع‌گرایی را ترغیب کرد و از مقامات پولی درخواست کرد که در تصمیمات خود مصمم باشند.


جورجیوا گفت: "آنچه بهبود یافته، چشم انداز چین برای تقویت رشد است." او اضافه کرد: "نکته مثبت این است که ما به وضوح شاهد قدرت بازارهای کار هستیم که به رشد مصرف و حفظ اقتصاد کمک می کند."


با این حال، او در ادامه درخواست خود را برای احتیاط تکرار کرد و روشن کرد که چشم انداز اقتصاد جهانی همچنان ضعیف است.


در حالی که اقتصادها نشانه‌هایی از بهبود را نشان می‌دهند، رئیس صندوق بین‌المللی پول هشدار داد که جنگ اوکراین همچنان یک "خطر بزرگ" برای اعتماد در همه جا، به ویژه در اروپا است. وی همچنین بر خطر بازگشت بیکاری تاکید کرد و افزود: "بحران هزینه زندگی و شغل برای مصرف کننده با بحران هزینه زندگی و بیکاری بسیار متفاوت است." او همچنین هشدار جدی در مورد پتانسیل تکه تکه شدن تجارت جهانی برای کند کردن یا حتی معکوس کردن بهبود شکننده اقتصاد جهانی داد و در مورد زنجیره تامین گفت: "اگر به طور منطقی تنوع ایجاد کنیم، هزینه این تعدیل پایین خواهد بود."


او به مقامات گفت: "عمل گرا باشید، همکاری کنید، کار درست را انجام دهید. اقتصاد جهانی را به نفع همه ما یکپارچه نگه دارید."


منبع: مجمع جهانی اقتصاد

۵ بهمن ۱۴۰۱ ۱۳:۳۰
تعداد بازدید : ۶۱۹
کد خبر : ۶۴,۳۸۱

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید