به IFNAA.IR خوش آمدید.
[ سبد خرید شما خالی است ]

آیا صنعت خودروهای برقی بدون یارانه به رونق خود ادامه می دهد؟

پایگاه خبری فولاد ایران – اداره حمل و نقل موتوری آلمان گزارش می دهد که فروش وسایل نقلیه تمام الکتریکی (EVs) در ژانویه 13.2 درصد نسبت به ژانویه 2022 کاهش یافته است. فروش هیبریدی ها هم 6.2 درصد کاهش یافت. این در مقایسه با افزایش 3.5 درصدی تعداد خودروهای جدید بنزینی فروخته شده و کاهش اندک 1.2 درصدی برای خودروهای گازوئیلی است.


به گزارش 
فولاد ایران، دلیل اصلی پایان یارانه های برلین برای خودروهای برقی و هیبریدی در سال جدید است. تا دسامبر، این یارانه تا 9000 یورو را برای خودروهای برقی با خالص قیمت زیر 40000 یورو بین مصرف‌کننده و تولیدکننده تقسیم می‌کرد. هیبریدی ها در آن محدوده قیمت 6750 یورو دریافت کردند. برلین یارانه هیبریدی ها را به طور کامل کنار گذاشته و پرداخت را به 4500 یورو برای خودروهای برقی زیر 40000 یورو کاهش داده است.


بنابراین، امسال یک آزمون بازار برای تقاضای خودروهای الکتریکی خواهد بود. سیاستمداران در غرب از یارانه ها برای افزایش فروش خودروهای الکتریکی استفاده کرده اند.

کارشناسان معتقدند خودروهای برقی یک سوم یا حتی نیمی از کل خودروهای سبک فروخته شده سالانه در ایالات متحده را تا سال 2030 تشکیل خواهند داد که از حدود 7 درصد در سال 2022 بیشتر است. اگر این پیش‌بینی‌ها درست باشد، یک سوال بزرگ ایجاد می‌شود: آیا شبکه برق قادر به شارژ باتری‌های آن ده‌ها میلیون خودرو خواهد بود؟
بسیاری از کارشناسان فکر می‌کنند که به لطف افزایش ظرفیت برنامه‌ریزی‌شده که صدها میلیارد دلار هزینه دارد، صنعت آب و برق آماده تولید انرژی کافی برای موج الکتریکی آینده خواهد بود. اما این تمام ماجرا نیست. پتانسیل ایجاد تنگناهای بسیار جدی‌تر در قسمت‌های محلی شبکه که برق را به خانه‌ها و مشاغل فردی منتقل می‌کند، ظاهر می‌شود. ممکن است برای این سیستم های توزیع برق محله به تقویت های گران قیمتی نیاز باشد. بسیاری از تحلیلگران صنعت می گویند که در مجموع، همه این سرمایه گذاری ها به احتمال زیاد منجر به افزایش نرخ برق خواهد شد. بنابراین، تکلیف یارانه ها چه خواهد بود؟
منبع: Oilprice

 

۲۵ بهمن ۱۴۰۱ ۱۵:۰۶
تعداد بازدید : ۶۶۰
کد خبر : ۶۴,۶۳۱

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید