به IFNAA.IR خوش آمدید.
[ سبد خرید شما خالی است ]

چین رقیب سرسخت فناوری غربی

پایگاه خبری فولاد ایران- شرکت‌های فناوری ایالات متحده در حال افزایش هستند، اما رقبای چینی نیز بیکار ننشسته اند. کشورهای غربی به طور فزاینده ای نسبت به اشتراک گذاری فناوری با چین محتاط شده اند، به طوری که ایالات متحده و هلند اخیراً محدودیت های جدیدی را بر صادرات نیمه هادی ها و تجهیزات مورد استفاده برای ساخت آنها اعمال کرده اند.


در همین حال، شرکت‌های چینی در حال افزایش در فهرست بزرگ‌ترین سرمایه‌گذاران جهان در تحقیق و توسعه هستند، نشانه‌ای از این که شاید آنها خیلی بیشتر به آن فناوری غربی نیاز نداشته باشند.


در سال‌های 2017 و 2018، کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده مجموعه‌ای از درخواست ‌ها را به آمازون ارسال کرد و آن را تحت فشار قرار داد تا تحقیق و توسعه سایر شرکت‌ها را گزارش دهد، اما پس از استدلال آمازون که «مدل کسب‌وکار ما تحقیقات، طراحی، توسعه و نگهداری همزمان هر دو را تشویق می‌کند»، از قبول آن عقب‌نشینی کرد.


به گزارش فولاد ایران، اکنون تعداد شرکت‌های فناوری افزایش یافته است. شرکت‌های آمازون، آلفابت مادر گوگل و متا پلتفرم‌های مادر فیس‌بوک اکنون سه جایگاه اول را به خود اختصاص داده‌اند و اکثر شرکت‌های چینی تازه وارد فهرست شده‌اند.


یکی از چیزهایی که از سال 2004 تغییر کرده است این است که هزینه‌کنندگان برتر و شرکت هایی با سرمایه گذاری عظیم، چقدر جلوتر از گروه هستند. با کنار گذاشتن آمازون و حساب منحصر به فرد آن، شماره 2 الفبای فعلی بیش از چهار برابر بیشتر از شماره 20 برای تحقیق و توسعه هزینه می کند.


بسیاری از خودروسازان برتر مبالغ مشابهی را برای تحقیق و توسعه هزینه می کنند که بر اساس تورم در سال 2004 تنظیم شده است. شرکت‌های داروسازی عموماً خیلی بیشتر هزینه می‌کنند، اما خیره‌کننده‌ترین افزایش‌ها در زمینه فناوری بوده است.


به استثنای اپل، هزینه‌های تحقیق و توسعه این شرکت‌ها به سمت اختراع و بهبود محصولات فیزیکی نه چندان مانند الگوریتم‌ها، سیستم‌های هوش مصنوعی و مواردی از این دست است - که برای همتایان چینی  ByteDance، Tencent و Alibaba نیز صدق می‌کند. در ایالات متحده، اکثر این شرکت‌ها اخیراً اخراج‌های بزرگی را اعلام کرده‌اند، اما تأثیر آن بر هزینه‌های تحقیق و توسعه آنها تا کنون به سختی قابل تشخیص است.


برای اقتصادهای ملی و منطقه ای، شواهد همچنان حاکی از بازدهی از نظر افزایش بهره وری و رشد است، اگرچه هنوز زود است که بدانیم آیا این موضوع برای رونق تحقیق و توسعه در چند سال گذشته صادق است یا خیر. اگر اینطور باشد، به نظر می رسد که ایالات متحده و چین بهترین موقعیت را برای سود بردن دارند.


منبع: japan Times

۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ ۱۴:۰۴
تعداد بازدید : ۴۹۱
کد خبر : ۶۵,۳۷۵

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید