به IFNAA.IR خوش آمدید.
[ سبد خرید شما خالی است ]

بیشترین آسیب تورم به خانواده های آسیب پذیر

پایگاه خبری فولاد ایران- اگر بخواهید یک بحران هزینه زندگی را تصور کنید که حداکثر آسیب را به کسانی که کمتر قادر به تحمل آن هستند وارد می کند، بسیار شبیه وضعیت اقتصادی فعلی در بریتانیا خواهد بود. چرا؟ اولاً، به این دلیل که بحران امروز عمدتاً ناشی از افزایش شدید قیمت‌های مواد غذایی و انرژی بوده است. اخیراً دفتر آمار ملی دریافته است که تورم برای خانوارهای کم درآمد 10.1 درصد است در حالی که برای خانوارهای پردرآمد تنها 8.7 درصد است. تأثیرات واقعی این عدم تعادل به‌ویژه ویران‌کننده است، زیرا قیمت‌ها در بخشی از هزینه‌ها باعث سختی واقعی می‌شود.


به گزارش فولاد ایران، آخرین ارقام تورم این هفته نشان داد که تورم مواد غذایی همچنان بالاست، حتی با شروع کاهش سایر فشارهای هزینه. در طول همه گیری، افرادی که درآمد بالایی داشتند، تمایل داشتند حقوق خود را حفظ کنند و حتی پس انداز کنند، در حالی که افراد کم درآمد مجبور شدند برای پوشش هزینه هایی که با کاهش درآمدشان افزایش می یافت، بدهی بیشتری بپذیرند. آسیب پذیری این افراد در ابتدا در برابر بیماری همه گیر و سپس بحران هزینه زندگی به دلیل روند بلندمدت افزایش سطح فقر عمیق حتی بیشتر بود.
تحقیقات بنیاد جوزف راونتری نشان داد که بین سال‌های 2017 تا 2019، فقر در بریتانیا 54 درصد افزایش یافته است. در آگوست گذشته، روسای NHS به صدراعظم نامه نوشتند و هشدار دادند که به دلیل تأثیر فقر بر سلامت مردم، بحران هزینه زندگی در شرف تبدیل شدن به یک بحران است.


اما ارقامی که توسط تحقیقات دیگر در مورد فقر و سختی عمیق پشتیبانی می شود نشان می دهد که این یک وضعیت اضطراری ناگهانی نیست. این آخرین فصل در یک بحران بلندمدت است که نیاز در پنج سال گذشته بیش از دو برابر شده است. داوطلبان و کارکنان بانک های مواد غذایی با هر چالشی روبرو شده اند و هر موجی از نیازها را برآورده کرده اند. آنها به این کار ادامه می دهند، اما خسته هستند.


پیش‌بینی می‌شود که تورم مواد غذایی پس از کاهش هزینه‌های نهاده‌هایی مانند انرژی و کالاها کاهش یابد، اما این به این بحران پایان نخواهد داد. تا زمانی که ما راه حل های واقعی و پایدار را ارائه نکنیم، که با اصلاح اعتبار جهانی شروع می شود، میلیون ها نفر همچنان قادر به پرداخت اقلام ضروری نیستند و در شرایط وحشتناک به دام افتاده اند. خیریه ها به تنهایی نمی توانند به این سختی غیرقابل قبول بپردازند و ما هرگز نمی توانیم به اندازه کافی برای برگرداندن موج گرسنگی انجام دهیم.


منبع: فایننشال تایمز

۷ خرداد ۱۴۰۲ ۱۴:۰۵
تعداد بازدید : ۳۶۷
کد خبر : ۶۵,۶۵۸

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید