به IFNAA.IR خوش آمدید.
[ سبد خرید شما خالی است ]

اشتهای سیری ناپذیر چین برای خرید گاز

پایگاه خبری فولاد ایران- چین همچنان به خرید گاز طبیعی ادامه می دهد و مقامات خوشحال هستند که واردکنندگان حتی پس از کاهش بحران انرژی جهانی به معاملات خود ادامه دهند.
گفته می شود دولت به حمایت از تلاش های خریداران دولتی برای امضای قراردادهای بلندمدت و حتی سرمایه گذاری در تسهیلات صادراتی، به منظور تقویت امنیت انرژی تا اواسط قرن ادامه می دهد.
این کشور در مسیر تبدیل شدن به بزرگترین واردکننده گاز طبیعی مایع در جهان در سال 2023 قرار دارد. بر اساس داده های گردآوری شده توسط شرکت های چینی برای سومین سال متوالی، شرکت های چینی با خرید بیشتر از این گاز به صورت بلندمدت از هر کشور دیگری موافقت می کنند.
به گزارش فولاد ایران، چین در صدد جلوگیری از تکرار کمبود انرژی و در عین حال به دنبال تقویت رشد اقتصادی آینده است. قراردادهای بلندمدت LNG جذاب هستند زیرا محموله‌ها با قیمت نسبتاً ثابتی در مقایسه با بازار نقدی وعده داده می‌شوند، جایی که پس از حمله روسیه به اوکراین، گاز به بی‌سابقه افزایش یافت.
توبی کوپسون، رئیس تجارت و مشاوره جهانی Trident LNG در شانگهای گفت: «امنیت انرژی همیشه برای چین اولویت بوده است. "داشتن عرضه کافی در سبد خود به آنها اجازه می دهد تا نوسانات آینده را مدیریت کنند."
تلاش‌های انجام معامله به زیرساخت پروژه‌های صادراتی جهانی کمک می‌کند و نقش سوخت دریایی را در ترکیب انرژی تقویت می‌کند. و با حرکت تامین کنندگان به جذب واردکنندگان چینی، نفوذ پکن در بازار افزایش می یابد.
چندین واردکننده دیگر، از جمله هند، نیز به دنبال امضای معاملات بیشتر برای جلوگیری از کمبودهای آینده و محدود کردن وابستگی به تحویل فوری هستند. با این حال، چین با سرعت بسیار بیشتری قراردادها را بسته است. طبق محاسبات بلومبرگ، تا کنون در سال جاری، 33 درصد از حجم بلندمدت LNG امضا شده به چین رفته است.
در ماه گذشته، شرکت ملی نفت چین قراردادی 27 ساله با قطر امضا کرد و در پروژه توسعه عظیم این صادرکننده سهم گرفت، در حالی که ENN Energy Holdings Ltd. قراردادی چند دهه با توسعه دهنده آمریکایی Cheniere Energy Inc امضا کرد. قرار است عرضه هر دو قرارداد از سال 2026 آغاز شود.
تاجران گفتند که قطر در حال مذاکره با چندین خریدار چینی برای قراردادهای فروش است که می تواند بیش از 20 سال طول بکشد. سینوپک از جمله شرکت هایی است که برای سرمایه گذاری در توسعه گاز در عربستان سعودی مذاکره می کند، که ممکن است شامل ساخت تاسیساتی برای صادرات سوخت باشد.
این قراردادها به تقریباً ده ها پایانه وارداتی جدید کمک می کند که قرار است ساخت و ساز آنها در سراسر شهرهای ساحلی چین آغاز شود. با این حال، چشم انداز تقاضای صعودی قطعی نیست، به خصوص که چین تولید گاز در داخل را افزایش می دهد، در حالی که در صورت ساخت خطوط لوله جدید، محموله های زمینی از روسیه ممکن است افزایش یابد.
با این وجود، قطع و کمبود برق در چند سال گذشته، تفکر سیاست گذاران چین را تغییر داده است، زیرا استراتژی دولت اکنون امنیت انرژی را به وارد کردن سوخت ترجیح می دهد.
کمبود زغال سنگ، سوخت اصلی چین برای تولید برق، باعث کاهش گسترده برق در کارخانه ها برای مدت کوتاهی در سال 2021 شد، در حالی که کاهش تولید برق آبی باعث کمبود در سال 2022 شد و رشد اقتصادی را کند کرد. در پاسخ، کشور متعهد شد که ظرفیت استخراج معادن را افزایش دهد و تولید به سطوح بی سابقه ای افزایش یافته است و مکان های ذخیره سازی را به خوبی گسترش داده و واردات را در سال گذشته کاهش داده است.
اکنون سیاست گذاران می خواهند همین کار را در مورد گاز انجام دهند. به گفته افراد نزدیک به دولت، پکن غول های انرژی را تحت فشار قرار می دهد تا تولید گاز در خانه را افزایش دهند.
هر چه چین قراردادهای بیشتری امضا کند، کنترل بیشتری بر عرضه جهانی LNG دارد. چین در حال حاضر نقشی کلیدی در ایجاد تعادل در بازار ایفا می‌کند و محموله‌های قراردادی خود را در زمانی که تقاضا در داخل ضعیف است به نیازمندترین خریداران می‌فروشد، و این روند با شروع معاملات جدید در این دهه گسترش خواهد یافت.
منبع: بلومبرگ

۱۲ تیر ۱۴۰۲ ۱۵:۴۰
تعداد بازدید : ۵۲۱
کد خبر : ۶۶,۰۸۵

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید