به IFNAA.IR خوش آمدید.
[ سبد خرید شما خالی است ]

آلمان، فرد بیمار اروپا

پایگاه خبری فولاد ایران- نام «فرد بیمار اروپا» در هفته‌های اخیر دوباره مطرح شده است، زیرا روند تولید همچنان در بزرگترین اقتصاد منطقه در لکنت است و این کشور با قیمت‌های بالای انرژی دست‌وپنجه نرم می‌کند. این برچسب در ابتدا برای توصیف اقتصاد آلمان در سال 1998 استفاده شد زیرا چالش های پرهزینه اقتصاد پس از اتحاد مجدد را بررسی می کرد.
به گزارش فولاد ایران، آلمان در ماه می 2022 برای اولین بار طی چند دهه کسری تجارت خارجی را گزارش کرد که مجموعاً 1 میلیارد یورو (1.03 میلیارد دلار) بود. این کشور برای مدت کوتاهی از مازاد تجاری به واردات بیشتر از صادرات خود روی آورده بود.
به گفته اداره آمار فدرال، آلمان از آن زمان به مازاد تجاری بازگشته است که در ژوئن 2023 به 18.7 میلیارد یورو رسید، اما صادرات همچنان کند است.
یکی از اهدافی که در حال حاضر در دید دولت آلمان قرار دارد تا سال 2045 انتشار صفر کربن است. این طرح ها زمانی مورد توجه قرار گرفت که اروپا در پی تهاجم تمام عیار کرملین به اوکراین و افزایش قیمت ها به دنبال جدا شدن از عرضه گاز روسیه بود.
برخی جاه طلبی های آلمان برای دور شدن از گاز روسیه را «بسیار خوش بینانه» توصیف کردند، به ویژه با توجه به اهداف آب و هوایی این کشور، اما اتکا به فناوری های تجدیدپذیر مانند باد و خورشید باعث ایجاد "مشکل نوسان" می شود که می تواند مشکلاتی را برای مشاغل ایجاد کند.
این هزینه مضاعف است. هزینه انرژی بالاست و برای صنعت خوب نیست. این یک دوره دشوار برای آلمان است.
بر اساس یادداشت تحقیقاتی که در ماه آگوست توسط برنبرگ منتشر شد، آلمان ممکن است 2 تا 3 درصد از ظرفیت صنعتی فعلی خود را از دست بدهد زیرا شرکت‌ها عملیات خود را به کشورهایی که گاز و برق ارزان‌تر هستند، مانند ایالات متحده یا عربستان سعودی منتقل می‌کنند.
هولگر اشمیدینگ، اقتصاددان ارشد برنبرگ، در یادداشت نوشت: عدم اطمینان در مورد قیمت انرژی احتمالاً به سقوط احساسات تجاری کمک کرده است. وی افزود: «بی‌اطمینانی سیاست‌های کنونی و ناامیدی در مورد برنامه‌های نیمه کاره دولت، عوامل ساختاری هستند که به نظر می‌رسد اقتصاد آلمان را برای مدت طولانی متوقف کنند.»


منبع: CNBC

۱۴ شهریور ۱۴۰۲ ۱۲:۴۰
تعداد بازدید : ۲۸۱
کد خبر : ۶۶,۹۲۸

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید