به IFNAA.IR خوش آمدید.
[ سبد خرید شما خالی است ]

بازتاب نرخ های بهره بالاتر در زندگی مردم امریکا

پایگاه خبری فولاد ایران- آمریکایی‌ها احساس می‌کنند که نرخ‌های بهره بالایی دارند و این امر آنها را مجبور می‌کند خرید خانه، اتومبیل، حتی مواد غذایی را متوقف کنند.
به گزارش فولاد ایران، فدرال رزرو نرخ بهره معیار خود را از نزدیک به صفر در مارس 2022 به 5.25-5.55 درصد در حال حاضر افزایش داده است. اگرچه در نشست قبلی خود در ماه سپتامبر نرخ‌ها را افزایش نداد، اما نشان داد که نرخ‌های بهره برای مدت طولانی‌تری «بالاتر» باقی می‌مانند، زیرا تلاش می‌کند بر تورم غلبه کند.
شوک های خارجی اخیر - تشدید شدید تنش ها در خاورمیانه و احتمال مجدد تعطیلی کوتاه مدت دولت ایالات متحده - بحث در مورد اینکه آیا فدرال رزرو در این هفته دوباره نرخ بهره را افزایش خواهد داد یا خیر، تشدید کرده است.
وظیفه فدرال رزرو با این واقعیت که با وجود تغییرات لرزه‌ای در سیاست‌های پولی، بیکاری که معمولاً با نرخ‌های بهره بالاتر افزایش می‌یابد، در پایین‌ترین حد چند دهه اخیر باقی می‌ماند و تنها 3.8 درصد از آمریکایی‌ها بیکار هستند، به چالش کشیده شده است.
در حالی که تورم در سال‌های 2021 و 2022 دستمزدهای واقعی را کاهش داد، کارگران شاهد افزایش دستمزدها از ماه مارس پیش از تورم بوده‌اند و مصرف را افزایش داده‌اند. خرده فروشی نیز در ماه آگوست نسبت به مدت مشابه سال گذشته 2.5 درصد افزایش داشته است.
به گفته دین بیکر، یکی از بنیانگذاران مرکز تحقیقات اقتصادی و سیاستگذاری مستقر در واشنگتن، «اقتصاد ایالات متحده تصویری متفاوت را نشان می دهد. هزینه‌های بالاتر وام‌گیری شروع به دادن تلفات کرده است، اما بازار کار همچنان قوی است و آمریکایی‌ها به خرید ادامه می‌دهند.»
در همین حال، کل بدهی مصرف کننده در سه ماهه دوم سال 2023 به رکورد 17.06 تریلیون دلار رسید که افزایشی 2.9 تریلیون دلاری از پایان سال 2019 بوده است. اما بیکر می گوید: «بیشترین وام در ایالات متحده به مسکن و خانه مربوط می شود و قیمت ها همچنان بالاست.»
به بیان ساده، افزایش هزینه های استقراض منجر به بدهی های بالاتر شده است.
هنگامی که فدرال رزرو نرخ معیار خود را افزایش می دهد، هزینه اعتبار را در کل اقتصاد افزایش می دهد. همه وام‌های جدید - پرداخت‌های کارت اعتباری، وام‌های خودکار، وام‌های مسکن - تحت تأثیر قرار می‌گیرند. قراردادهای نرخ شناور از قبل موجود نیز بالا می روند.
بیکر می‌گوید افزایش نرخ، نقاط عطف مهم مانند راه‌اندازی یک کسب‌وکار یا خرید خودرو را برای آمریکایی‌ها دشوار کرده است.
واضح است که تصویر برای مردم متفاوت است. برای بازنشستگان و افرادی که در انتهای طیف درآمدی پایین قرار دارند، ناامیدی به طور قابل درک از تورم به هزینه های وام بالا تغییر کرده است. همین امر در مورد افرادی که می خواهند خانه بخرند نیز صدق می کند. این خطرات همچنان چشم انداز اقتصاد ایالات متحده را مختل می کند.
بیکر گفت: «در صورتی که نرخ ها برای مدت طولانی بالا بمانند، احتمال رکود اقتصادی بیشتر می شود. اما راه انداختن موجی از ورشکستگی به نفع فدرال رزرو نیست.»
نرخ بهره بالا باعث کاهش خریدهای دیگر مانند خودرو نیز می شود. میانگین پرداختی ماهانه خودروهای جدید در سه ماهه دوم سال جاری به بالاترین میزان خود یعنی 730 دلار رسید. به عبارت دیگر، آمریکایی‌های معمولی اکنون تقریباً 10 درصد از درآمدی را که هر ماه به دست می‌آورند برای پرداخت هزینه خودروی جدید خود خرج می‌کنند.
این بالاتر از قیمت های بالای خودرو است که ناشی از افزایش تقاضا در طول همه گیری و کمبود عرضه در پشت کارخانه های بسته شده، کمبود نیمه هادی ها و اختلال در خطوط حمل و نقل است.
طبق گفته Kelley Blue Book، یک شرکت تحقیقاتی و ارزیابی خودرو مستقر در کالیفرنیا، قیمت خودروهای جدید از مارس 2020 تا مارس 2023 30 درصد افزایش یافته است.
آمریکایی‌ها همچنین سعی می‌کنند یک قدم جلوتر از وام‌های کارت اعتباری باشند که رایج‌ترین شکل بدهی در ایالات متحده است.
در پنج فصل متوالی گذشته، موجودی کارت های اعتباری - کل مبلغ بدهی - به دلیل افزایش نرخ بهره افزایش یافته است و در سه ماهه دوم امسال نسبت به سال قبل 16 درصد افزایش یافته است زیرا کارت ها در حال حاضر دارای میانگین نرخ بهره 20.72 درصثد هستند.
با کاهش پس انداز، مصرف کنندگان برای حفظ استاندارد زندگی خود دوباره به بدهی وابسته شدند. در آخرین گزارش بدهی خانوارهای خود، فدرال رزرو نیویورک محاسبه کرد که موجودی کارت ها 45 میلیارد دلار یا 4.6 درصد به صورت سه ماهه افزایش یافت و برای اولین بار از 1 تریلیون دلار گذشت.


منبع: الجزیره

۹ آبان ۱۴۰۲ ۱۳:۰۰
تعداد بازدید : ۴۷۷
کد خبر : ۶۷,۵۸۳

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید