به IFNAA.IR خوش آمدید.
[ سبد خرید شما خالی است ]

تولید آمریکایی در حال کاهش کارایی

پایگاه خبری فولاد ایران- طرفداران سیاست صنعتی مدتهاست که استدلال کرده اند که تولید دارای قدرت های ویژه ای است. تقاضاهای صنعت منجر به پیشرفت فناوری می شود. کالاهایی که تولید می‌کند باید به بازارهای جهانی راه پیدا کند که کارایی را افزایش می‌دهد.
وقتی کشورها ثروتمندتر می شوند، تولید به خارج از کشور منتقل می شود زیرا شرکت ها به دنبال کاهش هزینه های نیروی کار هستند.
مشکل این است که اخیراً به نظر می رسد که قدرت تولید امریکا از بین رفته است. ارقام منتشر شده در 26 اکتبر نشان می دهد که تولید ناخالص داخلی آمریکا با نرخ سالانه در سه ماهه سوم سال 4.9 درصد افزایش یافته است. در واقع، بهره‌وری نیروی کار در بخش تولید با نرخ سالانه 0.2 درصد کاهش یافت، به این معنی که افزایش رشد ناشی از خدمات بوده است. بدتر از همه، بهره وری در بخش تولید از سال 2011 در حال کاهش سکولار بوده است و برخی از اقتصاددانان فکر می کنند که احتمالاً این اولین سقوط در تاریخ آمریکا است.
چه چیزی باعث عقب نشینی شده است؟
اشتغال تولیدی آمریکا در اوایل دهه 2000 به شدت کاهش یافت که بخشی از آن به دلیل ادغام چین در تجارت جهانی بود. برخی بر این باورند که این "شوک چین" که منجر به موجی از برون سپاری شد، با کاهش انگیزه شرکت های آمریکایی برای سرمایه گذاری، باعث کاهش بهره وری نیز شد. با این حال، بهره‌وری تا سال 2011 رشد کرد. اما متعاقباً تولید در زیربخش‌هایی که عمدتاً داخلی و مصون از تجارت هستند، از جمله تولید سیمان و بتن، کاهش یافت.
به گزارش فولاد ایران، در طول دهه‌های 1990 و 2000، با تولید رایانه‌ها و لوازم الکترونیکی، به‌ویژه تراشه‌های نیمه‌رسانا، بهره‌وری تولید افزایش یافت. در مجموع، بیش از یک سوم کاهش سرعت کلی تولید از سال 2011 به کامپیوترها و وسایل الکترونیکی مربوط می شود.
با این حال مشکلات کامپیوتری تمام ماجرا نیست. بهره وری هم در تولید بادوام که شامل بیشتر فناوری است و هم در نوع غیر بادوام که شامل اقلامی مانند سیگار و لباس می شود، کاهش یافته است. 14 مورد از 19 زیربخش تولید، از ماشین آلات گرفته تا نساجی، در طول دهه 2010 شاهد کاهش بودند.
آمریکا ممکن است یک ابرقدرت فناوری باشد، اما وقتی صحبت از استفاده از فناوری در دنیای فیزیکی به میان می‌آید، از دیگران عقب است. بر اساس گزارش بنیاد فناوری اطلاعات و نوآوری، این کشور از نظر پذیرش ربات به ازای هر کارگر در بین 15 کشور در رتبه هفتم قرار دارد. کره جنوبی، رهبر جهان، بیش از سه برابر بیشتر از ربات ها برای هر کارگر استفاده می کند.
اما مشخص نیست که آیا در اوایل دهه 2010 تغییر بزرگی در پذیرش فناوری توسط تولیدکنندگان آمریکایی در مقایسه با سایر بخش‌ها وجود داشته است یا خیر. در واقع، شواهد در جهت مخالف است.
طرفداران سیاست صنعتی امیدوارند که یارانه های آمریکا برای تولید تراشه و فناوری سبز منجر به رنسانس تولید شود. ایده این است که با جذب شرکت‌ها و سرمایه‌گذاری برای خوشه‌بندی در یک منطقه، بهره‌وری افزایش داشته باشد، همان‌طور که شنژن در چین از موقعیت خود به عنوان یک منطقه ویژه اقتصادی برای تبدیل شدن به یک مرکز تولیدی چشمگیر استفاده کرد.
یک پیشرفت در رباتیک یا هوش مصنوعی می تواند همه چیز را پیش ببرد، درست همانطور که فناوری اطلاعات منجر به جهش شد. با این حال، در حال حاضر، این فقط حدس و گمان است و تولید آمریکایی به همه کمک هایی که می تواند داشته باشد نیاز دارد.


منبع: اکونومیست

۲۰ آبان ۱۴۰۲ ۱۳:۴۲
تعداد بازدید : ۴۰۸
کد خبر : ۶۷,۶۸۵

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید