به IFNAA.IR خوش آمدید.
[ سبد خرید شما خالی است ]

ایالات متحده به دنبال جلوگیری از تبدیل شدن روسیه به یک صادرکننده بزرگLNG

پایگاه خبری فولاد ایران- ایالات متحده برای اولین بار مستقیماً توانایی روسیه برای صادرات گاز طبیعی مایع را هدف قرار می دهد. واشنگتن برای اولین بار گاز طبیعی مایع روسیه را به تحریم های مرتبط با جنگ اوکراین اضافه کرد.
کشورهای اروپایی حتی پس از تهاجم تمام عیار مسکو به اوکراین در سال گذشته، که پس از کاهش عرضه گاز به این قاره توسط مسکو، به بحران انرژی منجر شد، به واردات LNG روسیه ادامه دادند. تا همین اواخر، ایالات متحده به دنبال پرهیز از اختلال در این جریان بود تا فشار بر متحدانی که در حال مبارزه با کمبود انرژی هستند را افزایش ندهد. اما در اوایل نوامبر، وزارت امور خارجه ایالات متحده تحریم‌هایی را علیه توسعه جدید روسیه به نام قطب شمال ال‌ان‌جی 2 اعلام کرد که به گفته مقامات، حقوقدانان و تحلیلگران، در واقع مانع از خرید گاز این پروژه در اروپا و آسیا می‌شود. این پروژه در سال آینده شروع به تولید کند.
فرانسیس باند، متخصص تحریم در شرکت حقوقی Macfarlanes، گفت که ایالات متحده با هدف قرار دادن اپراتور پروژه به دنبال "مختل کردن پروژه به طور کامل" است و "بر هر شرکت غیرآمریکایی که قصد خرید از LNG قطب شمال را داشته باشد، فشار وارد خواهد کرد.
به گزارش فولاد ایران، در حالی که ایالات متحده و متحدانش در گذشته در واکنش به جنگ در اوکراین، پروژه‌های انرژی روسیه را تحریم کرده‌اند و به دنبال این هستند که آنها را از تامین مالی و تجهیزات محروم کنند، این اولین باری است که منابع LNG مستقیما تحت تأثیر قرار می‌گیرند. هدف آسیب رساندن به توانایی روسیه برای سود بردن از فروش بیشتر سوخت‌های فسیلی است.
پروژه ان ال جی 2 قطب شمال که در شبه جزیره گیدان در قطب شمال قرار دارد و به آن امکان صادرات به بازار اروپا و آسیا را می دهد، سومین پروژه بزرگ LNG روسیه خواهد بود که جاه طلبی کرملین برای تبدیل شدن به یک صادرکننده پیشرو در این زمینه را تقویت می کند. در صورت تولید کامل، یک پنجم هدف روسیه برای تولید سالانه 100 میلیون تن LNG تا سال 2030، بیش از سه برابر حجم صادرات این کشور در حال حاضر، خواهد بود. انتظار می رفت این پروژه در سه ماهه اول سال 2024 حمل ال ان جی را به بازار بین المللی آغاز کند.


منبع: فایننشال تایمز

۲۲ آبان ۱۴۰۲ ۱۱:۵۲
تعداد بازدید : ۴۶۷
کد خبر : ۶۷,۷۳۵

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید