به IFNAA.IR خوش آمدید.
[ سبد خرید شما خالی است ]

آخرین بسته تحریمی امریکا با هدف جلوگیری از جریان کالاهای حساس به مسکو

پایگاه خبری فولاد ایران- ایالات متحده شرکت‌های ترکیه، امارات و چین را به عنوان بخشی از تلاش گسترده برای جلوگیری از دستیابی صنایع دفاعی روسیه به فناوری‌های حساس برای جنگ ولادیمیر پوتین در اوکراین، تحریم کرده است. بیش از 250 نهاد تحت پوشش این اقدامات قرار گرفتند.
آخرین بسته تحریمی ایالات متحده همزمان با سفر ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین به واشنگتن در این هفته، نمایشی از حمايت از کیف حتی در بحبوحه موانع سیاسی است که باعث ایجاد تردید در مورد کمک های نظامی آینده شده است. این تحریم‌ها پیمانکاران نظامی و شرکت‌های غیرنظامی را هدف قرار می‌دهد که به حمایت از تلاش‌های جنگی روسیه روی آورده‌اند و منجر به افزایش اعتماد کرملین به این است که می‌تواند زرادخانه خود را تقویت کند.
به گزارش فولاد ایران، متحدان اوکراین به ویژه نگران استفاده روسیه از کشورهایی مانند ترکیه، امارات متحده عربی و چین به عنوان منبع یا مجرای کالاهای الکترونیکی پیشرفته و کالاهای با دقت بالا هستند که مسکو قادر به تولید داخلی آنها نیست. اقدامات ایالات متحده همچنین شرکت هایی را هدف قرار می دهد که به انتقال مهمات و تجهیزات نظامی از کره شمالی برای تقویت ذخایر دفاعی روسیه کمک کرده اند. کیم جونگ اون، دیکتاتور کره شمالی، پس از دیدار با پوتین در ماه سپتامبر، به حمایت از مسکو روی آورد و به ارتش روسیه گلوله های توپخانه ای مورد نیاز را تامین کرد. اما تمرکز اصلی ایالات متحده بر شرکت‌های صنعتی در روسیه است، که بسیاری از آنها شرکت‌های غیرنظامی هستند که تحت تلاش پوتین در شرایط جنگی به تولید تجهیزات دفاعی روی آورده‌اند.
ایالات متحده، اتحادیه اروپا، بریتانیا و سایر شرکای غربی می گویند این کالاهای به اصطلاح با اولویت بالا، اقلامی از ارزش ویژه برای تلاش های جنگی روسیه هستند و شامل ریزتراشه ها و تجهیزات ناوبری هستند. جانت یلن، وزیر خزانه‌داری آمریکا، گفت: تحریم‌های امروز ما همچنان به تشدید آسیب‌ها بر تامین‌کنندگان که ورودی‌هایی را که به شدت به روسیه برای تقویت و حفظ پایگاه نظامی-صنعتی‌اش نیاز دارد، ارائه می‌کنند.
واشنگتن و بروکسل به ویژه از این که شرکت های ترکیه ای اقلامی را که دارای کاربردهای تجاری و نظامی هستند، از تامین کنندگان غربی خریداری می کنند و سپس مستقیماً یا از طریق واسطه ها در آسیای مرکزی و اروپای شرقی مجدداً به روسیه صادر می کنند، ناامید هستند.


منبع: فایننشال تایمز

۲۲ آذر ۱۴۰۲ ۱۱:۲۸
تعداد بازدید : ۳۷۰
کد خبر : ۶۸,۰۴۳

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید