به IFNAA.IR خوش آمدید.
[ سبد خرید شما خالی است ]

از فوتبال تا هوش مصنوعی، عربستان سعودی برای برد هزینه می کند

پایگاه خبری فولاد ایران- زمانی که دولت عربستان سعودی به لیونل مسی، فوق ستاره فوتبال، قراردادی به ارزش بیش از 500 میلیون دلار برای دو سال پیشنهاد داد، این مبلغ حیرت آور به نظر می رسید. البته این است که عربستان سعودی و سایر کشورهای خلیج فارس به طور مداوم در ورزش و سایر حوزه ها به کار گرفته اند.
اکنون، سعودی‌ها هدف خود را برای تبدیل شدن به رهبران پیشرفت فناوری در همه چیز از بیوتکنولوژی گرفته تا نیمه‌رساناها و هوش مصنوعی (AI) قرار داده‌اند و به نظر می رسد که آماده اند برای انجام این کار، دلارهای زیادی بپردازند.
به گزارش فولاد ایران، ظهور عربستان سعودی به عنوان یک مرکز فناوری بالقوه، استراتژی فناوری حیاتی ایالات متحده، به ویژه در مورد نیمه هادی ها و هوش مصنوعی را پیچیده می کند. ایالات متحده به منظور حفظ مزیت رقابتی خود و اطمینان از توسعه هوش مصنوعی مسئولانه، به استراتژی نیاز دارد که مراکز فناوری نوظهور خاورمیانه را در اکوسیستم فناوری کلی خود بگنجاند تا مبادا این کشورها برای دستیابی به جاه‌طلبی‌های خود در این زمینه ها به چین متکی شوند.
عربستان سعودی برنامه های خود را برای رهبری در هوش مصنوعی و سایر فناوری ها از طریق چشم انداز 2030 خود، به وضوح بیان کرده است. به عنوان بخشی از چشم انداز 2030، اداره داده ها و هوش مصنوعی عربستان در سال 2019 با هدف اعلام شده ایجاد شد تا "عربستان سعودی را به عنوان قطب جهانی که در آن بهترین داده ها و هوش مصنوعی به واقعیت تبدیل می شود" ایجاد شود.
محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی اخیراً از ایجاد یک صندوق 200 میلیون دلاری برای سرمایه گذاری در شرکت های داخلی و بین المللی متخصص در فناوری پیشرفته خبر داد. بخش صریح این رویکرد تقویت مشارکت با پیشگامان فناوری در سراسر جهان است.
همزمان، عربستان سعودی شروع به توسعه قابلیت‌های فناوری داخلی خود می‌کند، از جمله مدل‌های پایه جدید با تمرکز بر دو زبان عربی و انگلیسی، مانند سری مدل‌های فالکون، که اکنون قصد دارد آن‌ها را رونمایی کند.
اگر عربستان سعودی از مدلی که در ورزش پیشتاز بود پیروی کند، گام بعدی این کشور جذب رهبران برجسته هوش مصنوعی از غرب برای ارتقای بیشتر تخصص و اعتبار خود خواهد بود. تاکنون تعداد کمی از رهبران برجسته هوش مصنوعی غربی به صورت تمام وقت به این گروه ملحق شده اند. با این حال، عربستان سعودی تعدادی از شراکت‌ها را با غول‌های فناوری غربی، مانند مایکروسافت و اوراکل، امضا کرده است که بخشی از تجارت خود را در منطقه مستقر کرده و به ایجاد قابلیت‌های تجاری محلی کمک می‌کنند.
احیای تیم فوتبال عربستان از طریق جذب بازیکنان برندی مانند کریستیانو رونالدو، کریم بنزما و نیمار نمونه کاملی از این است که چگونه سعودی ها سرمایه خود را برای توسعه توانایی ها به کار گرفته اند. اکنون، یک استراتژی مشابه می تواند آنها را قادر سازد تا به سرعت در یک فضای بسیار مهم تر نفوذ کنند.


منبع: نیوزویک

۱۲ دی ۱۴۰۲ ۱۳:۵۴
تعداد بازدید : ۴۲۱
کد خبر : ۶۸,۲۷۶

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید