به IFNAA.IR خوش آمدید.
[ سبد خرید شما خالی است ]

پیشتازی ترامپ نسبت به بایدن ممکن است کمتر از آن چیزی باشد که به نظر می رسد

پایگاه خبری فولاد ایران- اگر قرار بود آمریکا فردا انتخابات ریاست جمهوری خود را برگزار کند، دونالد ترامپ پرده های دفتر بیضی شکل را هم انتخاب می کرد. میانگین نظرسنجی اکونومیست او را با 2.3 امتیاز بالاتر نسبت به جو بایدن در سراسر کشور نشان می دهد. در شش ایالت نوسانی که انتظار می‌رود در انتخابات تصمیم‌گیری کنند - آریزونا، جورجیا، میشیگان، نوادا، پنسیلوانیا و ویسکانسین - او به طور میانگین با 3.8 امتیاز پیشتاز است. در دو مبارزات انتخاباتی گذشته او هرگز نظرسنجی های انتخاباتی او اینقدر قوی نبود. آیا زمان آن رسیده است که جهان خود را برای ریاست جمهوری دوم ترامپ آماده کند؟
هنوز نه ماه تا انتخابات باقی مانده است. از نظر تاریخی، نظرسنجی‌هایی که قبل از تابستان سال انتخابات انجام شده، پیش‌بینی‌کننده ضعیفی از نتایج بوده‌اند. اما از زمان ظهور رأی‌گیری مدرن، هیچ رئیس‌جمهوری سابق به دنبال بازگشت مجدد به قدرت نبوده است. نظرات در مورد آقای ترامپ که همه جا حاضر است، بسیار محکم تر از نامزدهای رقیب معمولی است، که در این مرحله از رقابت معمولاً هنوز برای تضمین نامزدی حزب خود می جنگند. در نتیجه، اگرچه آقای ترامپ هنوز نامزد احتمالی جمهوری‌خواهان نیست، نظرسنجی‌های رودرروی فعلی بین او و بایدن ممکن است به طور غیرعادی آموزنده باشد.
به گزارش 
فولاد ایران، نظرسنجی‌های سراسری در ماه گذشته بسیار متفاوت بوده است، از برتری هشت امتیازی برای آقای ترامپ تا اختلاف شش امتیازی برای آقای بایدن. میانگین‌های نظرسنجی ها نشان می‌دهد که آقای ترامپ پیشتاز آشکاری است. اما نظرسنجی‌هایی که چنین میانگین‌هایی را در بر می‌گیرند از نظر روش‌ها و میزان دقت متفاوت هستند.
برآورد قابل اتکا نظرسنجی - که با اندازه اشتباهات تاریخی آنها اندازه گیری می شود و اینکه آیا آنها به طور مداوم در حمایت از یک حزب خاص اغراق می کنند یا خیر - به نمونه بزرگی از نظرسنجی ها در بسیاری از انتخابات نیاز دارد. FiveThirtyEight، یک گروه روزنامه نگاری داده، اخیراً رتبه بندی خود را از نظرسنجی های آمریکایی به روز کرده است. آنها را بر اساس ترکیبی از سوابق و شفافیت روش شناختی آنها ارزیابی می کند.
برخی از نظرسنجی ها به طور مداوم دقیق تر از میدانی هستند. اما راه های زیادی برای قضاوت در مورد کیفیت وجود دارد.
نظرسنجی های ملی منعکس کننده خلق و خوی عمومی است و با رای مردم مطابقت دارد. اما به لطف سیستم کالج-الکترال، کسب رای مردم تضمینی برای پیروزی انتخابات نیست. به عنوان مثال، در سال‌های 2000 و 2016، نامزدهای جمهوری‌خواه علیرغم از دست دادن آرای مردم، به ریاست جمهوری دست یافتند. در دهه‌های اخیر، کالج انتخاباتی به نفع نامزدهای جمهوری‌خواه بوده است. اگر آقای ترامپ با اختلاف شش امتیاز آرای مردم را به دست آورد، تقریباً به طور قطع حداقل 358 رای الکترال کالج را به دست می آورد که بزرگترین پیروزی جمهوری خواهان از زمان جورج دبلیو بوش در سال 1988 است. این امر حتی ایالت هایی مانند مین، مینه‌سوتا، نیوهمپشایر، نیومکزیکو و ویرجینیا را که آقای بایدن به راحتی در سال 2020 در آنها پیروز شد را وارد میدان می کند.
برای کسانی که فکر می‌کنند همه نظرسنجی‌ها برابر هستند، آقای ترامپ یک پیشتازی متوسط اما رو به رشد در سراسر کشور باز کرده است. اما برای کسانی که اصرار دارند که دقت نظرسنجی‌ها آینده را پیش‌بینی می‌کند، کاندیداها در سطح برابر هستند.


منبع: اکونومیست

۲۴ بهمن ۱۴۰۲ ۱۲:۲۴
تعداد بازدید : ۴۱۹
کد خبر : ۶۸,۷۶۰

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید