به IFNAA.IR خوش آمدید.
[ سبد خرید شما خالی است ]

چین نرخ بهره را ثابت نگه می دارد

پایگاه خبری فولاد ایران- چین از کاهش نرخ بهره کلیدی خودداری کرد زیرا بانک مرکزی این کشور به دنبال محافظت از یوان در برابر نوسان بود و این امر بر چالش‌هایی که سیاست‌گذاران در تلاش برای مدیریت ریسک‌های اقتصادی و فشارهای ناشی از کاهش تورم با آن‌ها روبرو هستند، تاکید کرد.
به گزارش 
فولاد ایران، بانک خلق چین نرخ بهره وام های سیاستی یک ساله خود را در روز یکشنبه در حالی که مقدار کمی پول نقد به سیستم مالی تزریق کرد، در 2.5 درصد نگه داشت. این تصمیمات پس از آن اتخاذ شد که هفته گذشته و در میان افزایش مجدد ارزش دلار، یوان در معاملات فراساحلی به پایین ترین حد سه ماه اخیر سقوط کرد.
مقامات چینی در بلاتکلیفی به سر می برند. از یک سو، سیاست پولی سست‌تر می‌تواند منجر به کاهش هزینه‌های تامین مالی و تحریک بیشتر فعالیت‌های اقتصادی شود. از سوی دیگر، آنها در تلاشند تا از کاهش ارزش یوان به دلیل واگرایی سیاست با ایالات متحده جلوگیری کنند. در حالی که ارز ضعیف تر ممکن است برای صادرکنندگان رونق ایجاد کند، می تواند خطر فرار سرمایه را نیز افزایش دهد.
اقتصاد چین تحت فشار بحران املاک، ضعف اعتماد و فشارهای کاهش تورم در حال رشد است. در حالی که بانک مرکزی چندین ماه است که نرخ های سیاستی را کاهش نداده است، مقامات هنوز مجموعه ای از اقدامات دیگر را برای بازگرداندن اعتماد انجام داده اند. در اوایل این ماه، بانک جمهوری خلق، پول نقد بلندمدت را با کاهش نسبت ذخیره مورد نیاز برای وام دهندگان به سیستم بانکی منتقل کرد. مقامات همچنین قوانین مربوط به وام دادن به سهام برای فروش کوتاه مدت را تشدید کرده و حمایت از یوان را از طریق نرخ مرجع روزانه بانک مرکزی افزایش داده اند.
این بانک همچنین به مدت 15 ماه متوالی پول نقد را از طریق تسهیلات وام‌دهی کلیدی خود وارد سیستم مالی کرده است.
تزریق خالص 1 میلیارد یوان (139 میلیون دلار) یکشنبه که از طریق MLF انجام شد، کوچکترین تزریق از اوت بود. مینگ مینگ، اقتصاددان ارشد سیتیک سکیوریتیز، گفت: به نظر می‌رسد هدف از آن حفظ نقدینگی پس از تعطیلات یک هفته‌ای سال نو است.
تصمیم بانک خلق چین برای خودداری از کاهش نرخ کلیدی خود - علیرغم تشدید تورم، کاهش املاک و کاهش تقاضا - این نگرانی را ایجاد می‌کند که در تکرار اشتباهات سال گذشته، از منحنی عقب‌تر خواهد ماند.
فشار قیمت ها در ماه های اخیر بدتر شده است و هزینه های مصرف کننده در ماه گذشته با سریع ترین سرعت از زمان بحران مالی جهانی کاهش یافته است. معیار جداگانه‌ای از قیمت‌های کل اقتصاد، طولانی‌ترین افت خود را از سال 1999 در سه ماهه چهارم سال گذشته رقم زد.


منبع: بلومبرگ

۳۰ بهمن ۱۴۰۲ ۱۰:۰۸
تعداد بازدید : ۴۶۴
کد خبر : ۶۸,۸۴۴

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید