به IFNAA.IR خوش آمدید.
[ سبد خرید شما خالی است ]

چگونه بخش مالی می تواند به احیای همکاری ها در جهان تقسیم شده کمک کند؟

پایگاه خبری فولاد ایران- سال 2024 برای سیستم های مالی و پولی جهانی تأثیرگذار خواهد بود. علیرغم ابهامات سیاسی، اقتصادی و ژئوپلیتیکی در ایالات متحده و جاهای دیگر، بخش مالی می‌تواند نقش سازنده‌ای در موضوعات مهم سیستمی ایفا کند و در نتیجه یکپارچگی سیستم و همکاری جهانی را به نفع همه تقویت کند.
از نظر سیاسی، ایالات متحده به سرعت به یک انتخابات ریاست جمهوری بسیار جنجالی نزدیک می شود. نفاق و اختلاف در چند جبهه این احتمال را افزایش می دهد که بی ثباتی سیاسی در بزرگترین اقتصاد جهان می تواند پیامدهای بی ثبات کننده ای داشته باشد که فراتر از مرزها باشد.
به گزارش فولاد ایران، سلامت اقتصاد در ایالات متحده نیز نامشخص است، جایی که کاهش نرخ بهره، رشد تولید ناخالص داخلی واقعی مثبت و بیکاری پایین برای سال 2024 پیش بینی شده است.
در سطح جهانی، تنش های ژئوپلیتیکی در حال رشد هستند. برگزیت، روابط چین و آمریکا، و جنگ در اروپا و خاورمیانه باعث ایجاد شکاف بین کشورها و تنظیم مجدد وفاداری ها از نظر اقتصادی و نظامی می شود.
بر اساس داده های کنفرانس تجارت و توسعه سازمان ملل، تجارت بین کشورهای همسو با ژئوپلیتیک بیش از 6 درصد افزایش یافته است، در حالی که تجارت با شرکای دیگر کاهش یافته است. تحلیل اخیر صندوق بین‌المللی پول نشان می‌دهد که محدودیت‌های تجارت بین‌المللی می‌تواند تولید اقتصاد جهانی را تا 7 درصد در طول زمان کاهش دهد که در مجموع، تقریباً به اندازه اقتصاد فرانسه و آلمان است.
علی‌رغم این پس‌زمینه بسیار نگران‌کننده، خدمات مالی می‌توانند نقشی عمل‌گرایانه و سازنده در موضوعات مورد توجه سیستمی داشته باشند و به‌جای اصطکاک، به‌عنوان نیرویی برای انسجام عمل کنند. زمینه های قابل توجه همکاری شامل حفاظت از ثبات مالی، مبارزه با کلاهبرداری ها، تامین مالی آب و هوا و تقویت انعطاف پذیری مالی فردی است.
ثبات اقتصادی
همانطور که در طول بحران مالی جهانی و اخیراً با سقوط بانک سیلیکون ولی شاهد بودیم، با ارزش ترین دارایی یک موسسه مالی اعتماد است. وقتی از دست می‌رود، طنین‌ها بسیار گسترده و به طور بالقوه برای سیستم بی‌ثبات‌کننده هستند.
بخش مالی باید به همکاری فرامرزی ادامه دهد تا از آمادگی در برابر شوک های آینده اطمینان حاصل کند. کاهش سرایت ناشی از حملات سایبری از اهمیت ویژه ای برخوردار است زیرا بازیگران بد به طور فزاینده ای فناوری های نوظهور را به ضرر سیستم دستکاری می کنند.
مؤسسات مالی نشان دهنده اولین دفاع در برابر پول های غیرقانونی هستند که از سیستم مالی عبور می کنند. برای مقابله با این چالش مهم، همکاری فرامرزی تقویت شده بین مؤسسات مالی و مجری قانون برای به اشتراک گذاری اطلاعات و بهترین شیوه ها مورد نیاز است.
تامین مالی آب و هوا برای رسیدن به انتشار صفر
تغییرات اقلیمی یک نگرانی وجودی است که با توجه به مقیاس و هزینه‌های مرتبط با چالش، نیاز به همکاری عمومی و خصوصی دارد.
در حالی که تریلیون‌ها دلار توسط بانک‌ها و سرمایه‌گذاران به پروژه‌های انرژی تجدیدپذیر اختصاص یافته است، در آینده، رویکردی تقویت‌شده برای انتقال موفقیت‌آمیز صنایع و سیستم‌های انرژی برای رسیدن به انتشار صفر مورد نیاز است. نقش فناوری‌های کربن زدایی، مانند هیدروژن، جذب کربن و سوخت‌های پایدار هوانوردی، کلید کاهش بیشتر خواهد بود. به دلیل ریسک بالاتر، این فناوری ها از تامین مالی محروم هستند و بنابراین به صورت تجاری در دسترس نیستند.
تقویت انعطاف پذیری مالی فردی
با توجه به عقب نشینی در طرح های با مزایای تعریف شده و خزانه رو به کاهش دولت، تامین سلامت مالی به یک پیگیری فزاینده انفرادی تبدیل شده است. بر عهده بخش مالی است که بر اقداماتی برای حمایت از افراد در مدیریت ریسک و افزایش انعطاف پذیری مالی تمرکز کند.
یکی از گزینه‌هایی که این بخش می‌تواند دنبال کند، تغییر جهت برنامه مالی خود برای رسیدگی به رویدادهای کلیدی زندگی، مانند رفتن به مدرسه یا خرید خانه است. دسترسی همگانی به آموزش مالی بی طرفانه از سنین جوانی، استفاده از اصول مالی رفتاری برای تشویق افراد به پس انداز، و توسعه محصولات مشتری محور، گام های اساسی به سوی انعطاف پذیری مالی توانمند است. در کنار این، اقدامات بیشتر برای دموکراتیک کردن سرمایه‌گذاری، مانند تسهیل دسترسی به مجموعه گسترده‌تری از طبقات دارایی و مشاوره مالی برای سرمایه‌گذاران خرد، گام‌های خوش‌آمدی خواهد بود.
چندین زمینه نگرانی مشترک وجود دارد که در آنها مزایای همکاری بسیار بیشتر از هر گونه توجه به یکجانبه گرایی است. همانطور که برای سال پر حادثه 2024 آماده می شویم، زمان همکاری عملی بین بازیگران مالی است که از آن سیستم مالی انعطاف پذیرتر، قابل اعتمادتر، در دسترس تر و پایدارتر می تواند ظهور کند.


منبع: مجمع جهانی اقتصاد

۳۰ بهمن ۱۴۰۲ ۱۰:۰۹
تعداد بازدید : ۳۹۰
کد خبر : ۶۸,۸۴۵

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید