به IFNAA.IR خوش آمدید.
[ سبد خرید شما خالی است ]

تاثیر تورم بر رونق بازارها از نظر استراتژیست جی پی مورگان

پایگاه خبری فولاد ایران- در یک بازگشت بازار، ارزش سهام پس از اعداد بهتر از حد انتظار از یک شرکت، به بالاترین حد خود باز می گردند. این شرکت چیزهایی را می سازد که افراد به سختی آن را درک می کند، اما ظاهراً همه به آن نیاز دارند. معاملات آتی نزدک با جهش یک شبه  Nvidia در سهام  HSBC ، تا 2 درصد بالا رفت. از نظر مارکو کولانوویچ، استراتژیست ارشد بازارهای جهانی در جی‌پی مورگان، تمام این افزایش افسارگسیخته قیمت دارایی‌ها کاملاً تورمی به نظر می‌رسد. او می گوید افزایش CPI و PPI در هفته گذشته و برخی داده‌های اقتصادی ضعیف از ایالات متحده و خارج از کشور، بر خوش‌بینانه‌ترین سناریوها سایه افکنده است.
به گزارش 
فولاد ایران، بازارهای سهام اساساً از سال 1967 تا 1980 از نظر اسمی ثابت بودند و اوراق قرضه و اعتبار عملکرد قابل توجهی داشتند. جهان در سال 2024 علاوه بر انتخابات تقریباً در همه جا، درگیر جنگ در اروپای شرقی، خاورمیانه و احتمالاً دریای چین جنوبی است. اختلالات حمل و نقل و یک بحران انرژی وجود دارد. کسری بودجه در غرب ناپایدار است و چین در تلاش است تا راه خود را برای خروج از مارپیچ کاهش تورم پیدا کند.  
کولانوویچ می‌گوید: «بزرگ‌ترین خطر تنش‌ها یا جنگ تجاری با چین است که تأثیر بسیار بیشتری بر اقتصاد جهانی خواهد داشت و به موج دوم تورم و فروش بازار منجر می‌شود.»
به عقیده ایشان، این اساساً یک حلقه بازخورد مثبت بین بهبود ثبات ژئوپلیتیک جهانی، باز کردن اقتصادهای پیشرو و افزایش تجارت جهانی (کالاها، خدمات، کالاها) است که منجر به کاهش تورم و نرخ بهره می‌شود و در نتیجه رشد، اعتبار و دارایی را تقویت می‌کند. جداسازی تجارت جهانی، زنجیره تامین و اقتصادهایی که منجر به تورم بالاتر، اختلالات احتمالی انرژی و تجارت یا حتی جنگ های گسترده، و کسری بودجه فزاینده، منجر به نرخ های بهره بالاتر، کندی اقتصادی و کاهش ارزش دارایی ها می شود.
اگر چنین حلقه بازخورد منفی برقرار شود (همانطور که در دهه 1970 انجام شد)، سرمایه‌گذاران از سهام خارج می‌شوند و به دارایی‌های با درآمد ثابت می‌روند - یعنی به دنبال دریافت بازدهی بالا هستند که شرکت‌ها و دولت‌ها باید برای تامین مالی بپردازند، نه بیشتر.


منبع: فایننشال تایمز

۵ اسفند ۱۴۰۲ ۱۱:۵۹
تعداد بازدید : ۴۰۸
کد خبر : ۶۸,۸۹۳

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید