به IFNAA.IR خوش آمدید.
[ سبد خرید شما خالی است ]

آیا جو بایدن به رنسانس تولید آمریکا دامن زده است؟

پایگاه خبری فولاد ایران- برای دهه‌ها، شهرستان چستر، کارولینای جنوبی، رو به زوال بود، که با مغازه‌های خالی و کارخانه‌های نساجی متروک مواجه بود. زمانی که Albemarle Corp، بزرگترین تولیدکننده لیتیوم جهان، سال گذشته اعلام کرد که یکی از بزرگترین پالایشگاه های آمریکا را در این منطقه می سازد و 1.3 میلیارد دلار برای خدمت به بازار رو به رشد خودروهای الکتریکی سرمایه گذاری می کند، مردم محلی به احیای آن امیدوار شدند.
پروژه Albemarle یکی از صدها پروژه اعلام شده در سراسر کشور پس از تغییر رادیکال جو بایدن در سیاست های صنعتی ایالات متحده از طریق قوانین جدید تصویب شده در آگوست 2022 است. قانون کاهش تورم و قانون تراشه با هم بیش از 400 میلیارد دلار مالیات ارائه می کنند. اعتبارات، کمک‌های بلاعوض و وام‌ها برای احیای مراکز صنعتی کشور و رقیب پکن در زمینه فناوری‌های مورد نیاز برای کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای در پشت تغییرات آب و هوا و برق‌رسانی به بزرگترین اقتصاد جهان.
به گزارش فولاد ایران، این دو قانون سرمایه‌گذاری در تولید را تسریع کرده است و رقابت شدیدی را بین ایالت‌ها برای جذب شرکت‌هایی که مشتاق ساخت کارخانه‌ها و بهره‌گیری از حمایت غالباً بدون سقف فدرال هستند، برانگیخته است. داده های سرشماری ایالات متحده نشان می دهد که هزینه های ساخت و ساز برای تولید در بالاترین حد خود قرار دارد و فایننشال تایمز تخمین می زند که تعهدات تولید در مقیاس بزرگ در سال اول از 225 میلیارد دلار فراتر رفته است.
اما با فرارسیدن سالگرد قانونگذاری دو ساله، بسیاری از این کارخانه‌ها با موانعی مواجه می‌شوند که به دلیل وخامت شرایط بازار، تولید بیش از حد در چین و عدم اطمینان از سیاست‌گذاری در سال انتخاباتی پرمخاطره است. ده ماه پس از اعلام آن در چستر، آلبمارل به دنبال سقوط جهانی قیمت لیتیوم و کاهش تقاضا برای خودروهای الکتریکی، کار روی پروژه را متوقف کرد.
آلبمارل تنها نیست. تحقیقات فایننشال تایمز نشان داد که 40 درصد از سرمایه‌گذاری‌های تولیدی حداقل 100 میلیون دلاری که در سال اول پس از تصویب این دو قانون اعلام شده بود، با تأخیر مواجه شده و یا برای مدت نامعلومی متوقف شده‌اند. از 114 پروژه بزرگی که توسط FT ردیابی شده است، مجموعاً 227.9 میلیارد دلار ارزش دارند، حدود 84 میلیارد دلار به تعویق افتاده است.
این عقب‌نشینی‌ها پرسش‌هایی را در مورد اینکه آیا رنسانس تولید آمریکا که توسط بایدن تعیین شده بود، می‌تواند مطابق وعده‌ها عملی شود، ایجاد می‌کند. آنها همچنین تأکید می کنند که چه از نظر عملی و چه از نظر سیاسی، پیکربندی مجدد اقتصاد آمریکا برای رقابت در صنایعی که قرار است بر قرن بیست و یکم تسلط یابد، چقدر دشوار خواهد بود.
یکی از مقامات کاخ سفید با اشاره به اینکه «شاخص‌های اقتصاد کلان در مسیر درستی حرکت می‌کنند، حتی اگر باد مخالفی وجود داشته باشد که برخی شرکت‌ها دیده‌اند، وجود داشته باشد»، تأخیرها را نادیده گرفت.
بر اساس نظرسنجی Associated General Contractors of America، دو سوم شرکت‌های ساختمانی پروژه‌هایی را که قرار بود در سال گذشته آغاز شوند، به تعویق انداختند یا لغو کردند.
با این حال، ناتالی کویلیان، معاون رئیس ستاد بایدن، می‌گوید که مشاغلی که در آن‌ها کار می‌کنند، پس از ایجاد آنها ادامه خواهند یافت و افزود که بخش خصوصی در دوران ریاست جمهوری بایدن 900 میلیارد دلار در بخش تولید و بخش برق آمریکا سرمایه‌گذاری کرده است.
لورن بری، مدیر ارشد Maxis Advisors، که به شرکت‌ها کمک می‌کند مکان‌های سایت را پیدا کنند، می‌گوید: «زمان معاملات را از بین می‌برد.»
بسیاری از تولیدکنندگان پنل های خورشیدی برنامه های خود را به تعویق انداخته اند زیرا چین قیمت ها را به پایین ترین سطح می رساند و اقتصاد پروژه را حتی با وجود تعرفه ها و یارانه های IRA در دسترس، نامطلوب می کند. در اینولا، اوکلاهاما، سال گذشته شرکت دولتی ایتالیا، Enel، یک کارخانه پانل‌های خورشیدی 1 میلیارد دلاری را تحت شرکت تابعه خود 3Sun پیشنهاد داد و 1000 شغل ایجاد کرد. قرار بود تولید در پایان سال جاری آغاز شود اما این شرکت هنوز تامین مالی نشده و یا ساخت و ساز را آغاز نکرده است.
چندین شرکت تخمین می‌زنند چین بیش از دو برابر تقاضای جهانی برای پنل‌ها تولید می‌کند، و BloombergNEF هشدار داده است که نوآوری سریع در جنوب شرق آسیا، جایی که ایالات متحده بخش اعظم پنل‌ها و سلول‌های خورشیدی خود را تامین می‌کند، به این معنی است که کارخانه‌های آمریکایی تا زمان تولید در معرض خطر غیررقابتی قرار می‌گیرند. آنلاین فارست مونروی، سخنگوی Maxeon، می‌گوید که این مازاد بر شتاب تولید خورشیدی ایالات متحده «اثری سردکننده» داشته است. این شرکت برنامه های خود را برای شروع تولید در کارخانه پانل و سلول سلولی یک میلیارد دلاری خود در نیومکزیکو تا یک سال به عقب انداخت، زیرا پانل های ساخته شده در خارج از کشور بسیار ارزان تر از پانل های داخلی هستند. طبق گفته بلومبرگ NEF، پانل های سیلیکونی کریستالی ساخت ایالات متحده با هزینه متوسط 29.5 سنت در هر وات انرژی تولید می کنند. در همین حال، پانل‌هایی که از جنوب شرق آسیا تهیه می‌شوند، می‌توانند کمتر از 16 سنت در هر وات قیمت داشته باشند و در چین، 10 سنت در هر وات است.
یک مقام ارشد وزارت خزانه داری می گوید که دولت اقداماتی را برای رقابتی تر کردن تولیدات فناوری پاک ایالات متحده انجام داده است، مانند اجازه اصلاحات و تعرفه های جدید بر روی کالاهای چینی. آنها می گویند: «به وضوح چیزهایی وجود دارد که هنوز باید انجام شود، و ما شاهد این اتفاق هستیم.»


منبع: فایننشال تایمز

۳۰ اَمرداد ۱۴۰۳ ۱۱:۳۸
تعداد بازدید : ۲۹۶
کد خبر : ۷۰,۵۸۵

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید