پایگاه خبری فولاد ایران-تحقیقات جدید نشان می دهد که یک چهارم پروژه های معادن مس در جهان در معرض خطر فزاینده تاثیرات تغییرات آب و هوایی قرار دارند و انتظار می رود بارش شدید باران بر تولید این فلز که برای حرکت به سمت انرژی های پاک ضروری است تا سال 2050 تاثیر بگذارد.
پیشبینی میشود که حدود 25 درصد از پروژههای جهانی مس تا اواسط قرن اخیر با خطر بارندگی شدید مواجه شوند. انتظار می رود کشورهای عمده تولید کننده مس، از جمله کانادا، استرالیا، و جمهوری دموکراتیک کنگو آسیب پذیرترین کشورها در برابر اختلالات مرتبط با آب و هوا باشند. 19 درصد از معادن مس در حال حاضر با خطر قابل توجهی از رویدادهای آب و هوایی شدید روبرو هستند و انتظار میرود این عدد با بالا رفتن جهانی دمای هوا افزایش یابد و منجر به بارش شدیدتر و یا خشکسالی شود. در یک دهه گذشته نیز بارندگی شدید منجر به تعلیق اجباری عملیات در معادن مس بسیاری در شیلی، پرو و استرالیا شده که منجر به خسارت های میلیارد دلاری شده است.
به گزارش فولاد ایران، این مطالعه نشان داد که حتی در یک سناریوی خوشبینانه بیش از 50 درصد از معادن مس جهان در مناطقی در معرض خطر خشکسالی قرار خواهند گرفت که قابل توجه است. برای دو فلز دیگر مهم در انتقال انرژی یعنی لیتیوم و کبالت نیز قرار گرفتن در معرض خشکسالی حتی تخمینی بالاتر از 74٪ را داراست.
منبع: Mining.com
ترجمه: مونا تابان شمال