به IFNAA.IR خوش آمدید.
[ سبد خرید شما خالی است ]

رونق LNG اهداف آب و هوایی را تهدید می کند

پایگاه خبری فولاد ایران- یک خط لوله عظیم پروژه گاز طبیعی در پروژه های دهه آینده وجود دارد. بخش اعظم این افزایش تولید از سوی کشورهای ثروتمند غربی حاصل خواهد شد و چندین کشور از گاز به عنوان سوخت انتقالی برای دور شدن از زغال سنگ و نفت آلاینده تر استفاده می کنند.
این باعث می‌شود که فعالان اقلیم به دورویی این کشورها برای انتقال سبز اشاره کنند و در عین حال به افزایش تولید گاز جهانی نیز کمک زیادی می‌کنند.
به گزارش فولاد ایران، تقاضا برای گاز طبیعی رو به افزایش بوده است، زیرا چندین کشور وابستگی خود را به زغال سنگ کاهش داده و گاز را به عنوان سوخت انتقالی در پی تغییر به سمت سبز انتخاب می کنند. حمله روسیه به اوکراین در سال 2022 و تحریم‌های متعاقب آن بر انرژی روسیه، همچنین باعث شد که چندین قدرت گازی تولید خود را افزایش دهند تا شکاف را پر کنند و اطمینان حاصل کنند که کشورهایی که به شدت به گاز روسیه وابسته بودند می‌توانند عرضه خود را حفظ کنند. این باعث افزایش میان مدت تقاضا شده است که انتظار می رود با افزایش ظرفیت انرژی تجدیدپذیر کشورها کاهش یابد.
گزارش اخیر سازمان غیردولتی Earth Insight مستقر در ساکرامنتو نشان می‌دهد که خط لوله پروژه زیرساخت‌های جدید LNG، که مجموعا بیش از 1 تریلیون دلار است، به تخریب محیط‌ زیست و کاهش سرعت پیشرفت صفر خالص کمک خواهد کرد. Earth Insight هشدار می دهد که تولید LNG بیشتر می تواند شیلات، سلامت انسان، اکوسیستم ها و آب و هوای جهانی را تهدید کند. همچنین دستیابی به حد گرمایش 1.5 درجه تعیین شده در توافقنامه پاریس 2015 را بسیار دشوار خواهد کرد.
این در حالی است که بیشتر کشورهایی که در خط لوله توسعه عظیم LNG مشارکت دارند، کشورهایی هستند که خواهان انتقال سبز جهانی هستند. برخی از کشورهای نفت خیز مانند روسیه، عربستان سعودی و قطر بارها مورد انتقاد قرار گرفته اند که در سال های اخیر در پاسخ به فشار سازمان هایی مانند آژانس بین المللی انرژی، برای کاهش تولید سوخت های فسیلی و کاهش انتشار گازهای گلخانه ای و انتقال سبز کم کاری کرده اند. قهرمانان انتقال سبز، از جمله بریتانیا، ایالات متحده، کانادا، نروژ و استرالیا، به دلیل پیگیری مداوم برای سوخت های فسیلی، به طور فزاینده ای به عنوان "دیگر دولت های نفتی" نامیده می شوند.
این پنج کشور بیش از دو سوم (67 درصد) از کل مجوزهای جدید نفت و گاز صادر شده در سراسر جهان از سال 2020 را به خود اختصاص داده اند.
در سال جاری تاکنون، حدود 32 کشور، از جمله ایالات متحده، بریتانیا و نروژ، 121 مجوز جدید اعطا کرده اند که بیشتر از مجموع سایر کشورهای جهان است. 11.9 میلیارد تن انتشار گازهای گلخانه ای می تواند در طول عمر تمام میادین نفت و گاز موجود و آینده که انتظار می رود تا پایان سال مجوز بگیرند، آزاد شود. بسیاری از این پروژه ها در کشورهای در حال توسعه ایجاد خواهند شد که از امکانات اقتصادی برای سرمایه گذاری در گذار سبز برخوردار نیستند.
چندین کشور در حال توسعه در خلال اجلاس های آب و هوایی COP در سال های اخیر خواستار بودجه بیشتر از کشورهای با درآمد بالا برای حمایت از گذار سبز در کشورهای در حال توسعه شده اند. نخست وزیر هند، نارندرا مودی، بارها خواستار حمایت بیشتر برخی از ثروتمندترین کشورهای جهان برای دستیابی به گذار سبز هند شده است. در سال 2021، مودی از کشورهای توسعه یافته خواست تا هدفی تعیین کنند که حداقل 1 درصد از تولید ناخالص داخلی خود را به پروژه های سبز در کشورهای در حال توسعه کمک کنند.


منبع: Oilprice

۵ شهریور ۱۴۰۳ ۰۹:۵۹
تعداد بازدید : ۲۶۱
کد خبر : ۷۰,۶۴۹

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید