به IFNAA.IR خوش آمدید.
[ سبد خرید شما خالی است ]

تعمیق همکاری چین و روسیه

پایگاه خبری فولاد ایران- چین و روسیه همزمان با اجرای یک رزمایش و ماموریت گشت زنی مشترک در این هفته همکاری امنیتی خود را در اقیانوس آرام شمالی گسترش دادند.
رزمایش گارد ساحلی چین و روسیه "پاسفیک پاترول-2024" در خلیج پیتر کبیر در جریان بازدید از شهر ولادی وستوک در خاور دور روسیه توسط دو کشتی نیروی دریایی چینی "میشان" و "شیوشان" از روز دوشنبه تا جمعه برگزار شد.  
این تمرین دوجانبه بر پاسخ به تهدیدات امنیتی در دریا و جستجو و نجات دریایی متمرکز بود. بر اساس بیانیه خبری گارد ساحلی چین در روز چهارشنبه، این کشور حفظ مشترک امنیت دریایی توسط چین و روسیه را آزمایش کرد.
به گزارش فولاد ایران، پس از پایان این رزمایش، دو کشتی گارد ساحلی چین قرار بود روز شنبه با همتایان خود در سرویس امنیت فدرال روسیه، FSB، گشت زنی مشترکی را در دریاهای آزاد اقیانوس آرام شمالی آغاز کنند که البته منطقه گشت مشترک فاش نشد.
ارتش چین در 9 سپتامبر اعلام کرد که در این ماه با ارتش روسیه یک رزمایش هوایی و دریایی در دریای ژاپن و دریای اوخوتسک برگزار کرده است. چینی ها همزمان به رزمایش راهبردی که توسط طرف روسی سازماندهی شده بود، پیوستند.
کشتی های چینی در 13 سپتامبر از چین برای ماموریت مشترک با گارد ساحلی روسیه حرکت کردند. گارد ساحلی چین مدعی شد که این رزمایش بدون هیچ هدف شخصی بوده و هدف آن بهبود مکانیسم های سازمانی و هماهنگی گشت مشترک بوده است.
دریاسالار رومن تولوک، رئیس دپارتمان گارد ساحلی سرویس مرزی FSB، روز چهارشنبه گفت که رزمایش‌های مشترک گارد ساحلی سالانه در آینده برگزار می‌شود. حضور شناورهای مسلح گارد ساحلی چین نیز توجه ها را به خود جلب کرده است. میشان و شیوشان شناورهای گارد ساحلی تیپ 818 با وزن 3800 تن هستند که طراحی بر اساس ناوچه تايپ 054 نیروی دریایی چین و مسلح به یک تفنگ دریایی 76 میلی متری دارند.
به گفته پنتاگون، چین بزرگترین ناوگان اجرای قانون دریایی جهان را دارد که شامل بیش از 150 کشتی گشت زنی منطقه ای و اقیانوس پیما است. کشتی های بزرگتر مجهز به امکانات هلیکوپتر، توپ های آب پاش و تفنگ های 20 تا 76 میلی متری هستند.
این ماموریت مشترک پیامدهایی برای عملیات گارد ساحلی چین دارد. به گفته یووان تانتین، روسیه پایگاه هایی در اقیانوس آرام شمالی دارد و چین می تواند از آنها برای تامین مجدد سوخت استفاده کند و دامنه عملیاتی خود را گسترش دهد.
چین قادر به انجام ماموریت های اجرایی در خارج از کشور است، اما بزرگترین چالش برای آن تامین مجدد سوخت بوده است. یک کارشناس اجرای قانون دریایی چین به یووان تانتین توضیح داد: «بدون توانایی سوخت‌گیری، مأموریت‌ها فقط 30 تا 45 روز طول می‌کشند.»


منبع: نیوزویک

۲ مهر ۱۴۰۳ ۰۹:۵۰
تعداد بازدید : ۲۵۷
کد خبر : ۷۰,۹۶۷

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید