به IFNAA.IR خوش آمدید.
[ سبد خرید شما خالی است ]

کدام شرکت‌ها بیشترین سود را از ریاست‌جمهوری ترامپ می‌برند؟

پایگاه خبری فولاد ایران- با گذشت بیش از یک هفته از انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده و با کنترل جمهوری خواهان سنا و مجلس نمایندگان و همچنین کاخ سفید، به اصطلاح "تجارت ترامپ" به خوبی در جریان است. شاید بتوان انتظار داشت که بخش بزرگی از آن حرکت صعودی در سهام نفت آمریکا باشد، اما، در حالی که تا حدودی این اتفاق افتاده است، شور و نشاط بازار با این واقعیت که نفت خام زیر 70 دلار فرو رفته است، کاهش یافته است. این پایین ترین سطح طی 52 هفته است.
به نظر می‌رسد دلیل اصلیاین امر ضعف نسبی در اقتصاد چین باشد. با این حال، از دیدگاه سرمایه گذاران سهام، قیمت نفت بزرگترین نگرانی در حال حاضر نیست. همانطور که دارندگان بلندمدت سهام نفت و انرژی به خوبی می‌دانند، قیمت کالا در نوسان است، اما رابطه اجتناب‌ناپذیر بین قیمت، عرضه و تقاضا تضمین می‌کند که در طول زمان، قیمت همیشه به میانگین باز می‌گردد. بنابراین، با توجه به آن، و با توجه به این واقعیت که تقریباً تمام سهام صنعت نفت و گاز ایالات متحده پس از انتخابات افزایش یافته است، آیا استراتژی مناسبی برای کسانی که هنوز روی پول نقد نشسته اند وجود دارد؟
به گزارش فولاد ایران، دونالد ترامپ در حال‌حاضر بیشترین کمک مالی را از صنعت نفت و گاز در مقایسه با مراحل مشابه کمپین‌‌‌‌‌های قبلی خود دریافت کرده ‌است. این کمک‌ها که طی ۶ماه گذشته پس از درخواست مستقیم ترامپ از مدیران اجرایی صنعت نفت به مبلغ یک‌میلیارد دلار آغاز شد، با وعده لغو مقررات زیست‌محیطی در صورت انتخاب مجدد وی همراه بود.
هرچند ترامپ نتوانسته به هدف بلندپروازانه یک‌میلیارد دلاری خود برسد، اما داده‌های کمیسیون فدرال انتخابات نشان می‌دهد که او تا تاریخ ۳۱ ماه اوت ۱۴‌میلیون دلار از صنعت نفت و گاز جمع‌‌‌‌‌آوری کرده‌ است. این رقم بیشتر از مبلغی است که او در مراحل مشابه کمپین‌‌‌‌‌های ریاست‌جمهوری خود در سال‌های ۲۰۱۶ و ۲۰۲۰ از این صنعت دریافت کرده‌ بود. حمایت صنعت نفت و گاز اکنون چهارمین منبع بزرگ مالی کمپین ترامپ محسوب می‌شود، درحالی‌که در دوره انتخابات ۲۰۲۰، این صنعت در رتبه دهم قرار داشت.
ترامپ در تجمعات اخیر خود وعده داده که موج جدیدی از فعالیت‌های نفت و گاز را آغاز خواهد کرد و بحران آب و هوا را «یکی از بزرگ‌ترین حقه‌‌‌‌‌های تاریخ» نامیده است. او بارها و بارها به انرژی بادی حمله‌کرده و آن را «مزخرف» و «وحشتناک» توصیف کرده ‌است. ترامپ از نفت و گاز به‌عنوان «طلای مایع زیر پای ما» یاد‌کرده و بایدن و هریس را متهم به «جنگ با انرژی آمریکا» کرده و این در حالی است که تولید نفت و گاز در دوران ریاست‌جمهوری بایدن به رکورد بالایی رسیده ‌است.
این تحولات نمایانگر نفوذ عمیق صنعت نفت و گاز در سیاست‌های آمریکا و کمپین‌‌‌‌‌های انتخاباتی است. دونالد ترامپ، با دریافت کمک‌های مالی بی‌سابقه از صنعت سوخت فسیلی، به یک نماد ضد‌‌‌‌‌محیط ‌زیست تبدیل شده ‌است. وعده‌‌‌‌‌های ترامپ مبنی‌بر لغو قوانین زیست‌محیطی و حمایت بی‌‌‌‌‌قیدوشرط از حفاری‌‌‌‌‌های نفت و گاز، این موضوع را به تصویر می‌کشد که چگونه سیاست‌های او می‌تواند به نفع شرکت‌های بزرگ نفتی، اما به ضرر محیط‌ زیست و تغییرات اقلیمی باشد. از سوی دیگر، انتقادهای دموکرات‌ها از «فساد» این معاملات، تضاد شدیدی را در دیدگاه‌های دو حزب بزرگ آمریکا نسبت به مسائل زیست‌محیطی و اقتصادی نشان می‌دهد، درحالی‌که ترامپ به کاخ‌ سفید بازگشته است، نگرانی‌ها درباره تاثیر این سیاست‌ها بر تغییرات اقلیمی و آینده سیاره افزایش یافته ‌است.


منبع: Oilprice

۲۶ آبان ۱۴۰۳ ۱۰:۳۸
تعداد بازدید : ۱۷۰
کد خبر : ۷۱,۵۳۷

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید