به IFNAA.IR خوش آمدید.
[ سبد خرید شما خالی است ]

هوش مصنوعی مولد و نیروی کار

پایگاه خبری فولاد ایران- سازمان های داده محور بهترین موقعیت را برای استفاده از هوش مصنوعی GenAI دارند. طبق گزارش مجمع جهانی اقتصاد، کسانی که سریع‌تر GenAI را در میان نیروی کار خود به کار می‌گیرند، می‌توانند داده‌محور توصیف شوند. این سازمان ها سابقه طولانی در ایجاد کیفیت، زیرساخت، حاکمیت و امنیت داده قوی دارند. آنها ممکن است لزوماً در شناسایی موارد استفاده از GenAI سریعتر نباشند، اما وقتی این کار را انجام می دهند، همه چیز را برای استقرار سریع در اختیار دارند.
به گزارش فولاد ایران، بیشتر سازمان‌هایی که در این گزارش نشان داده شده‌اند به شدت از خطرات پیرامون استقرار GenAI در نیروی کار آگاه هستند. این موارد شامل نقض داده ها، نقض حریم خصوصی و سوگیری در نتایج یا سایر جنبه های اخلاقی است. به همین جهت، برای جلوگیری از آسیب به شهرت و اجتناب از درگیری با تنظیم‌کننده‌ها و مقامات، بسیاری از آنها رویکرد محتاطانه‌ای را در پیش گرفته‌اند.
GenAI بهره وری را بهبود می بخشد، اما برخی از سازمان ها مطمئن نیستند که با زمان آزاد شده چه کنند. یکی از شرکت‌ها ادعا کرد درخواست‌هایی که تکمیل آن‌ها هفته‌ها طول می‌کشید، اکنون با اتوماسیون فقط در عرض چند دقیقه انجام می شود.
بهبود بهره وری تنها دلیل برای استقرار GenAI نیست، بلکه بهبود کیفیت کار که توسط پاسخ دهندگان ذکر شده است به همان اندازه مهم است. اگر این فناوری به درستی اجرا شود، این پتانسیل را دارد که دقیق تر و سازگارتر باشد و اشتباهات کمتری نسبت به انسان ها مرتکب شود و بنابراین می تواند منجر به کیفیت بالاتر و رضایت مشتری شود.
البته  GenAI بدون مدیریت تغییر قابل اجرا نیست. با ابتکارات جدید، درک تأثیر آن بر فرهنگ سازمان و تغییر طرز فکری که کارکنان نیاز دارد نیز مهم است. رهبری مؤثر، از بالای سازمان، حیاتی است.
طبق این گزارش تعداد کمی از سازمان ها استراتژی استفاده پایدار از هوش مصنوعی را توسعه داده اند. در مقایسه با مدل‌های کوچک‌تر، مدل‌های بزرگ مانند ChatGPT انرژی بر هستند و هر یک از آنها نیازمند محاسباتی هستند که مقدار قابل توجهی انرژی مصرف می‌کنند. در حالی که این مشکلی است که اکثر سازمان‌ها به آن اذعان دارند، اما تعداد کمی از آنها هنوز راهبردی برای اقدام بر روی آن و ملاحظات زیست‌محیطی ایجاد کرده‌اند.


منبع: مجمع جهانی اقتصاد

۶ آذر ۱۴۰۳ ۱۳:۳۲
تعداد بازدید : ۲۱۰
کد خبر : ۷۱,۶۸۷

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید