به IFNAA.IR خوش آمدید.
[ سبد خرید شما خالی است ]

صنعت نفت و گاز از ترامپ چه می‌خواهد؟

پایگاه خبری فولاد ایران- گروه American Petroleum Institute از ترامپ خواسته است که به سرعت صادرات گاز طبیعی مایع را مجاز کند، حفاری در اراضی فدرال را گسترش دهد، صدور مجوز خط لوله را آسان‌تر کند، استانداردهای آلایندگی خودروها و اقتصاد سوخت را لغو کند و نرخ‌های مالیات شرکت‌ها را در جای خود حفظ کند.
این نقشه راه پنج نقطه‌ای نشان می‌دهد که صنعت چگونه شعار «بازگشت عظمت امریکا» را به سیاستی ملموس تبدیل می‌کند. ترامپ در مصاحبه ای گفت که قصد دارد دستورات اجرایی مرتبط با انرژی را هنگام روی کار آمدن در 20 ژانویه بدون ارائه جزئیات بیشتر امضا کند.
به گزارش فولاد ایران، ترامپ در حال ایجاد یک شورای ملی انرژی است که به گفته او با کاهش تشریفات اداری بر مسیر سلطه انرژی ایالات متحده نظارت خواهد کرد.
مایک سامرز، رئیس API درباره دولت آینده گفت: "آنچه آنها برای شورای انرژی متصور هستند، رویکرد کل دولت برای امنیت انرژی است." سامرز گفت: «دولت باید بر اطمینان از وجود زیرساخت ها و تولید کافی برای محافظت از امنیت انرژی ایالات متحده برای 25 سال آینده تمرکز کند.»
ماموریت اعلام شده شورای ترامپ تسلط بر انرژی است، اما بر اساس داده های وزارت انرژی آمریکا شش سال متوالی بیش از هر کشور دیگری در تاریخ نفت تولید می کند. طبق داده‌های DOE، ایالات متحده بزرگترین صادرکننده گاز طبیعی در جهان در سال 2023 بود.
بوک معتقد است که دولت ترامپ در حال انجام بازی برای افزایش بیشتر سهم ایالات متحده از بازار جهانی نفت و گاز در برابر اوپک و سایر تولیدکنندگان است.
این تحلیلگر گفت: «سوال این است که این شورا واقعاً چه کاری می تواند برای بهبود سهم بازار و بهبود موقعیت رقابتی ایالات متحده نسبت به سایر تولیدکنندگان هیدروکربن در جهان انجام دهد.
باب مک نالی که به عنوان مشاور انرژی رئیس جمهور جورج دبلیو بوش خدمت می کرد، گفت: «اجاره های بیشتر برای توسعه تولید ممکن است باعث افزایش عرضه در میان مدت تا بلندمدت شود، اما تصمیمات سرمایه گذاری در نهایت به مبانی عرضه و تقاضا در بازار نفت بستگی دارد.»
مک نالی، موسس و رئیس گروه انرژی راپیدان، گفت که روسای جمهور می توانند با انتخاب سیاست های بد تولید را افزایش دهند.
مک نالی گفت: «در طرح کلان، میزان سرمایه گذاری در تولید بیشتر به قیمت نفت بستگی دارد که رئیس جمهور عملاً هیچ کنترلی بر آن ندارد.»


منبع: CNBC

۲۱ آذر ۱۴۰۳ ۱۰:۲۰
تعداد بازدید : ۲۹۰
کد خبر : ۷۱,۸۶۱

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید