به IFNAA.IR خوش آمدید.
[ سبد خرید شما خالی است ]

هشدار صندوق بین‌المللی پول درباره سیاست‌های تجاری ترامپ

پایگاه خبری فولاد ایران- صندوق بین‌المللی پول هشدار داده است که سیاست‌های تجاری تهاجمی دونالد ترامپ، رئیس‌ جمهور منتخب آمریکا، از جمله تهدید به اعمال تعرفه‌های سنگین بر واردات، می‌تواند در سال ۲۰۲۵ هزینه‌های استقراض جهانی را افزایش داده و موجب تشدید فشارهای اقتصادی در کشورهای مختلف شود.
به گزارش فولاد ایران، به نقل از فایننشال تایمز؛ صندوق بین‌المللی پول (IMF) هشدار داده است که تهدیدهای تجاری دونالد ترامپ، رئیس‌ جمهور منتخب ایالات متحده، برای اعمال تعرفه‌های سنگین بر واردات، هزینه‌های استقراض بلندمدت را افزایش داده و در سال ۲۰۲۵ فشارهای اقتصادی جهانی را تشدید خواهد کرد.
کریستالینا جورجیوا، مدیرعامل IMF روز جمعه در واشنگتن اعلام کرد که سیاست اقتصادی جهانی در سال ۲۰۲۵ با «سطح بالایی از عدم قطعیت»، به‌ ویژه در رابطه با سیاست‌های تجاری ایالات متحده روبه‌رو است.
وی گفت: «این عدم قطعیت به‌ طور جهانی خود را در قالب افزایش نرخ‌های بهره بلندمدت نشان می‌دهد، هرچند که نرخ‌های بهره کوتاه‌مدت کاهش یافته‌اند.»
دونالد ترامپ وعده داده است تعرفه‌ای ۲۰ درصدی بر تمام کالاهای وارداتی به ایالات متحده اعمال کند و همچنین تهدید کرده که تعرفه‌های ۲۵ درصدی بر واردات از کانادا و مکزیک -بزرگ‌ترین شرکای تجاری آمریکا- و ۱۰ درصد تعرفه اضافی بر کالاهای چینی اعمال نماید. این اقدامات احتمالا آغازگر دور جدیدی از جنگ‌های تجاری جهانی خواهد بود.
کریستالینا جورجیوا همچنین به نگرانی‌های جهانی در مورد سیاست‌های اقتصادی دولت جدید ترامپ، از جمله مالیات و برنامه‌های کاهش مقررات، اشاره کرد.
وی تاکید کرد که تاثیر این سیاست‌ها، به‌ ویژه بر کشورهایی که در زنجیره تامین جهانی نقش پررنگی دارند، بیشتر احساس خواهد شد.
در پیش‌نمایش گزارش «چشم‌انداز اقتصادی جهان» برای سال ۲۰۲۵، جورجیوا اظهار داشت که رشد جهانی در حال حفظ ثبات است اما عملکرد اقتصادی ایالات متحده فراتر از انتظارات بوده، در حالی که اتحادیه اروپا با رکود مواجه است. چین نیز با فشارهای تورم منفی و کاهش تقاضای داخلی مواجه است و کشورهای کم‌درآمد به دلیل آسیب‌پذیری نسبت به شوک‌های اقتصادی، شرایط ناپایداری دارند.
وی تاکید کرد که کشورهای جهان همچنان با میراث بدهی‌های بالای دوران همه‌گیری کووید-۱۹ مواجه هستند و نیازمند اصلاحات مالی برای ایجاد پایداری در بدهی‌های عمومی خواهند بود.
جورجیوا گفت: «مدیریت سیاست مالی با توجه به احساسات عمومی بسیار دشوار شده و این ما را با چالش اصلی خود در صندوق یعنی حل معضل رشد پایین و بدهی بالا مواجه می‌کند.»
این هشدارها در شرایطی مطرح می‌شوند که اقتصاد جهانی با چالش‌های جدی در سیاست‌های تجاری و مالی آمریکا روبه‌رو است؛ چالش‌هایی که پیامدهای گسترده‌ای برای بازارهای بین‌المللی خواهد داشت.


منبع: فایننشال تایمز

۲۳ دی ۱۴۰۳ ۱۲:۱۰
تعداد بازدید : ۱۳۷
کد خبر : ۷۲,۱۷۶

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید