به IFNAA.IR خوش آمدید.
[ سبد خرید شما خالی است ]

چین: جهش بازده اوراق قرضه دولتی به بالاترین سطح سه‌ماهه

پایگاه خبری فولاد ایران- قیمت اوراق قرضه دولتی چین روز دوشنبه کاهش یافت و بازدهی آن‌ها به بالاترین سطح سال جاری رسید، زیرا سرمایه‌گذاران با پیش‌بینی افزایش هزینه‌های مالی دولت، بخشی از دارایی‌های خود را فروختند و انتظار کاهش نرخ بهره را به تأخیر انداختند.
طبق داده‌های LSEG، بازده اوراق قرضه ۱۰ ساله دولت چین، که رابطه معکوسی با قیمت دارد، بیش از ۱۰ واحد پایه افزایش یافت و به ۱.۸۶۵٪ رسید که بالاترین سطح امسال است. این میزان نسبت به پایین‌ترین رکورد ژانویه ۲۵ واحد پایه افزایش یافته است.
به گزارش فولاد ایران، بازده اوراق ۳۰ ساله دولتی نیز از سطح روانی کلیدی ۲٪ عبور کرده و به ۲.۰۳۰٪ رسید، در حالی که بازده اوراق یک‌ساله نیز ۱۰ واحد پایه افزایش یافته و به ۱.۶۴۳٪ رسید. تا ساعت ۱ بعدازظهر به وقت پکن، بازده‌ها بخشی از افزایش خود را از دست دادند.
فردریک نیومن، اقتصاددان ارشد آسیا در بانک HSBC، گفت: «خوش‌بینی نسبت به رشد اقتصادی در چین بازگشته است. کنگره ملی خلق، موضعی قوی‌تر و حامی رشد از سوی دولت را نشان داد که بر پایه سیاست‌های مالی تسهیلی استوار است.»
بازده اوراق قرضه دولتی چین از پایین‌ترین سطح تاریخی در ژانویه افزایش یافته است، زیرا مقامات هدف رشد اقتصادی بلندپروازانه‌ای حدود ۵٪ را در گزارش مهمی که هفته گذشته منتشر شد، تعیین کردند.
جُو وانگ، رئیس استراتژی نرخ بهره و ارزهای چین بزرگ در BNP Paribas، گفت: «اگر تنش‌های تجاری با آمریکا تشدید شود، ممکن است انتشار اوراق قرضه دولتی بیشتر افزایش یابد.»
وی افزود: «هنوز فضا برای اصلاح بیشتر نرخ‌های بلندمدت وجود دارد، زیرا دولت به دنبال تقویت بازار املاک و مصرف داخلی است و همچنین بازار سهام به روند صعودی خود ادامه می‌دهد.»
روز دوشنبه، یوان خارجی چین حدود ۰.۲۴٪ کاهش یافت و با نرخ ۷.۲۵۸۸ در برابر دلار آمریکا معامله شد.
نیومن گفت: «افزایش بازده اوراق قرضه چین عاملی متقابل در برابر فشار کاهش ارزش یوان است، به‌ویژه در شرایطی که بازده اوراق قرضه آمریکا در حال کاهش است.» بازده اوراق ۱۰ ساله خزانه‌داری آمریکا از ژانویه بیش از ۵۰ واحد پایه کاهش یافته و روز دوشنبه در حدود ۴.۲۸۳۹٪ معامله شد.
با این حال، نیومن هشدار داد که فروش گسترده اوراق قرضه ممکن است «به‌سرعت متوقف شود»، زیرا بانک مرکزی رشد اقتصادی را نسبت به مدیریت نرخ ارز در اولویت قرار داده و سیاست‌های پولی همچنان به سمت تسهیل بیشتر متمایل است.


منبع: CNBC

۲۱ اسفند ۱۴۰۳ ۱۰:۲۳
تعداد بازدید : ۱۹۱
کد خبر : ۷۲,۸۴۲

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید