به IFNAA.IR خوش آمدید.
[ سبد خرید شما خالی است ]

سبقت انرژی خورشیدی از دیگر منابع انرژی تا سال 2027

پایگاه خبری فولاد ایران – کمی بیش از یک دهه پیش، انرژی خورشیدی کمترین سهم ظرفیت تولید را در بین هر منبع اصلی برق داشت. اما همه چیز تغییر کرده است. به گفته آژانس بین‌المللی انرژی، سال آینده ظرفیت فتوولتائیک خورشیدی از انرژی آبی فراتر خواهد رفت، در سه سال آینده، از تولید گازسوز پیشی خواهد گرفت و در چهار سال آینده زغال سنگ را پشت سر می گذارد تا بیشترین سهم ظرفیت تولید را در بین هر منبع انرژی به خود اختصاص دهد.


مجموعه ای از تاسیسات خورشیدی، از آریزونا در ایالات متحده تا آنهویی، چین، در خط مقدم انرژی تجدیدپذیر بوده است. اکنون، در حالی که تهاجم روسیه به اوکراین نگرانی‌های امنیتی انرژی را در کانون توجه قرار می‌دهد، توسعه انرژی خورشیدی قرار است سرعت بیشتری به خود بگیرد.


اهداف تهاجمی آب و هوایی و سیاست‌های همراه، با یارانه‌های سخاوتمندانه در سراسر جهان، به پیشرفت این روند کمک کرده است.


به گزارش فولاد ایران، تسلیحاتی کردن صادرات گاز توسط ولادیمیر پوتین برای ضربه زدن به متحدان اوکراین، تعیین اهداف سخت در اتحادیه اروپا را تشویق کرده است، زیرا این اتحادیه تلاش می کند تا سال 2027 خود را از اتکای خود به سوخت های فسیلی روسیه دور کند. این بلوک اکنون می‌خواهد تا سال 2030، 45 درصد از انرژی خود را، با تمرکز بر بیش از دو برابر کردن تاسیسات خورشیدی به 320 گیگاوات تا سال 2025 و 600 گیگاوات تا سال 2030، از انرژی‌های تجدیدپذیر تولید کند.


امنیت انرژی صرفاً راه اندازی تاسیسات خورشیدی در اروپا نیست. چین نیز در چهاردهمین برنامه پنج ساله خود که در آوریل گذشته منتشر شد، توسعه صنایع خورشیدی را در اولویت اصلی قرار داد. تسلط چین بر زنجیره های تامین انرژی پاک، به ویژه انرژی خورشیدی، باعث حمایت عظیم دولت در سایر نقاط جهان برای توسعه صنایع تولید خورشیدی داخلی در دنیا شده است. در ایالات متحده، رئیس جمهور جو بایدن، قانون کاهش تورم، 369 میلیارد دلار یارانه انرژی پاک را در دهه آینده تزریق خواهد کرد. توسعه دهندگان خورشیدی برای اولین بار، 10 سال از اعتبارات مالیاتی سخاوتمندانه تولید و سرمایه گذاری اطمینان خواهند داشت که به آنها اجازه می دهد برای ساخت و سازهای بلندمدت و در مقیاس بزرگ برنامه ریزی کنند. با این حال، حتی با افزایش سرعت رشد، خورشیدی با فهرست رو به رشدی از چالش‌ها مواجه است. دریافت مجوزها و نیروی کار ماهر در کنار افزایش دستمزدها و ایجاد هزینه های اضافی موانعی در این راه است.


منبع: فایننشال تایمز

۱۰ اسفند ۱۴۰۱ ۱۱:۵۱
تعداد بازدید : ۶۲۷
کد خبر : ۶۴,۸۱۹

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید