به IFNAA.IR خوش آمدید.
[ سبد خرید شما خالی است ]

آیا خودروهای برقی تمام تقاضای نفت و گاز را از بین خواهند برد؟

پایگاه خبری فولاد ایران - سال گذشته، بخش خودروهای الکتریکی از یک نقطه عطف جهانی عبور کرد، به طوری که از هر ده وسیله نقلیه فروخته شده، یک مورد برای اولین بار الکتریکی بود. بدیهی است که سرمایه گذاران نفت و گاز با توجه به اینکه خودروهای الکتریکی به عنوان دشمن اصلی این بخش تلقی می شوند، این پیشرفت را با کمی ترس همراه می کنند.


جنرال موتورز یکی از خودروسازان قدیمی با بزرگترین سرمایه گذاری در انرژی پاک، به ویژه در بخش خودروهای برقی است. در سال 2022، جنرال موتورز 39096 دستگاه خودروی تمام الکتریکی را در ایالات متحده تحویل داد که نسبت به مدت مشابه سال قبل 57 درصد افزایش داشت. در حالی که این رقم تنها 1.7 درصد از کل فروش جنرال موتورز را تشکیل می دهد، ممکن است چند سال آینده وضعیت تسلا را تغییر دهد.


مری بارا، مدیرعامل جنرال موتورز فاش کرده است که این شرکت قصد دارد از سال 2022 تا نیمه اول سال 2024 حدود 400000 خودروی الکتریکی تولید کند و این شرکت قادر خواهد بود سالانه بیش از یک میلیون خودروی برقی در آمریکای شمالی در سال 2025 تولید کند. گزارش "جنگ خودرو" در سال 2022 پیش بینی می کند که جنرال موتورز و فورد موتورز، هر کدام تقریباً 15 درصد از سهم بازار خودروهای برقی را در سال 2025 خواهند داشت در حالی که تسلا از 70 درصد به 11 درصد سقوط خواهد کرد.


تونی سبا، اقتصاددان دانشگاه استنفورد، اعلام کرده است که خودروهای برقی صنعت نفت جهانی را تا سال 2030 از بین خواهند برد، در همین حال، در سال 2016، بلومبرگ پیش‌بینی کرد که خودروهای برقی باعث بحران جهانی نفت خواهند شد.


به گزارش فولاد ایران، در حالی که نمی توان انکار کرد که پذیرش سریع خودروهای برقی خبر بدی برای تقاضای جهانی نفت است، اما واقعیت به همان اندازه که تحلیلگران ادعا کرده اند، وخیم نیست. خودروهای برقی در حال حاضر 1.5 میلیون بشکه تقاضای نفت در روز را کاهش می دهند، اما پیش‌بینی‌های مربوط به مسیر رشد خودروهای برقی در همه جا یکسان نیست و تخمین میزان تأثیر این بخش بر تقاضای نفت در آینده را دشوار می‌سازد.


در پیش‌بینی‌های محدود کربن، انتظار می‌رود تقاضای نفت خودروهای سواری از حدود 25 میلیون بشکه در روز امروز به 3 تا 6 میلیون بشکه در روز تا سال 2050 کاهش پیدا کند.


گروه هوش انرژی، کارشناس انرژی پیش بینی کرده است که نه تنها تقاضای نفت در سال 2023 رشد خواهد کرد، بلکه تا پایان دهه به رشد خود ادامه خواهد داد. به گفته این تحلیلگر، انتظار می رود تقاضای جهانی نفت در سال 2023 به میزان 1.5 میلیون بشکه در روز رشد کند و چین پس از کنار گذاشتن سیاست سختگیرانه خود در برابر کووید صفر، 650 هزار بشکه در روز را به خود اختصاص دهد. تقاضای جهانی نفت در سال جاری به 101.2 میلیون بشکه در روز خواهد رسید و تا سال 2030 تا 106 میلیون بشکه در روز به رشد خود ادامه خواهد داد. در واقع، انتظار می رود میانگین امسال از بالاترین سطح قبلی 100.6 میلیون بشکه در روز که در سال 2019 تعیین شده بود، فراتر رود.


منبع: Oilprice

۲۶ فروردین ۱۴۰۲ ۱۳:۱۰
تعداد بازدید : ۵۹۱
کد خبر : ۶۵,۱۶۴

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید