به IFNAA.IR خوش آمدید.
[ سبد خرید شما خالی است ]

حل بحران املاک چین به نفع سرمایه داران خارجی

پایگاه خبری فولاد ایران- سرمایه گذاران خارج از کشور چین بیش از یک سال است که به امپراتوری اورگراند نگاه می کنند. این شرکت چینی که بدهکارترین توسعه دهنده املاک در جهان است، با حدود 300 میلیارد دلار بدهی، در اواخر سال 2021 نکول کرد و از آن زمان تاکنون در حال دفع طلبکاران بوده است.


صنعت املاک چین در اواسط سال 2021 دچار بحران شد زیرا شرکت هایی مانند اورگراند در تلاش برای برآورده کردن محدودیت های سختگیرانه دولتی در سطح بدهی بودند و در عین حال همچنان به ساخت خانه ها و پرداخت به طلبکاران، چه در چین و چه در خارج از کشور، ادامه دادند. در سال‌های پس از آن، 39 شرکت با بدهی‌های نزدیک به 100 میلیارد دلار نکول کرده‌اند.


به گزارش
فولاد ایران، بحران اموال برای افراد مختلف معنای متفاوتی دارد. مردم عادی را بدون خانه‌ای که برای آن پول پرداخت کرده‌اند، رها کرده است. این امر مهم ترین منابع درآمد مقامات محلی را قطع کرده و توانایی آنها را برای پرداخت بدهی های خود با مشکل مواجه کرده است. در همین حال، برای طلبکاران محلی، نگرانی این است که بانک‌های کوچک وام‌های زیادی به توسعه‌دهندگان و شرکت‌های دولتی محلی داده‌اند و بنابراین ممکن است سقوط کنند.


از میان همه کسانی که درگیر بودند، دارندگان اوراق قرضه خارجی پر سر و صداتر بوده اند. بحران املاک، بازار فراساحلی بدهی های چین را ویران کرده است. از اوراق قرضه به ارزش 170 میلیارد دلار توسط شرکت های چینی منتشر شده است، تنها یک سوم ناشران پرداخت ها را به موقع انجام داده اند. با این حال، مقامات چینی تمایلی به نجات صندوق های تامینی که توسط سرمایه داران خارجی اداره می شود را ندارند و هیچ حمایتی ارائه نکرده اند.


با این حال، اگر دولت بتواند بهبودی تدریجی در بازار املاک داشته باشد، برخی از شرکت‌ها ممکن است بتوانند معاملات بهتری را به دارندگان اوراق قرضه خارج از کشور ارائه دهند.


دولت برخی از محدودیت هایی را که در وهله اول این بخش را به آشفتگی کشانده بود، کاهش داده است و به وضوح بهبود در حال انجام است. در 30 شهر بزرگ چین، فروش در ماه مارس 44 درصد افزایش یافته است. در همان ماه، میانگین قیمت ملک در 70 شهر نیز افزایش یافت. اگر احیا ادامه یابد، پیشنهادات Evergrande و Sunac ممکن است نقطه پایینی برای بازار و اعتماد خارجی به آن باشد. این حداقل امید است.


منبع: اکونومیست

۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ ۱۴:۲۵
تعداد بازدید : ۵۶۶
کد خبر : ۶۵,۲۷۵

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید