به IFNAA.IR خوش آمدید.
[ سبد خرید شما خالی است ]

نیاز به تلاش برای سلامت اقیانوس ها

پایگاه خبری فولاد ایران- از اقیانوس آرام تا قطب شمال، انسان ها باعث گرم شدن، بالا آمدن و اسیدی شدن اقیانوس ها می شوند. بسیاری از صنایع مبتنی بر اقیانوس مانند انرژی های بادی فراساحلی و کشتی های تفریحی سریعتر از اقتصاد جهانی رشد می کنند. بر اساس داده‌های قبل از همه‌گیری، ۱۰۰ شرکت بزرگ از نظر درآمد در اقتصاد آبی حدود ۶۰ درصد از کل درآمدهای حاصل از فعالیت‌های مرتبط با اقیانوس را در سال ۲۰۱۸ به دست آوردند. در شرایط واقعی، این رقم تقریباً ۱.۱ تریلیون دلار است.


با توجه به اندازه و نفوذ آنها، این شرکت ها در موقعیت منحصر به فردی برای رهبری تغییرات متحول کننده در صنایع از جمله سفر و گردشگری، انرژی، نفت و گاز و کشتیرانی و حمل و نقل هستند.


به گزارش فولاد ایران،  با رشد جمعیت و اقتصاد جهانی، جهان به مواد غذایی، انرژی، مواد و فضا نیاز بیشتری به اقیانوس دارد. اما این رشد تقاضا اغلب با تخریب اقیانوس همراه بوده است.


صنایع مبتنی بر اقیانوس درآمد ایجاد می کنند، رشد را تحریک می کنند و فرصت های جدیدی ایجاد می کنند. با این حال، آنها همچنین به تخریب اکوسیستم های دریایی و از دست دادن تنوع زیستی کمک کرده اند که اغلب بر ایالت های کم درآمد، ساحلی و جزیره ای بیشترین تأثیر را می گذارد.


یکی از چالش‌های مهم حفظ اکوسیستم‌های اقیانوسی سالم است، زیرا فعالیت اقتصادی همچنان در حال گسترش است و تأثیرات آب و هوایی شتاب می‌گیرد. با این حال، اقیانوس ها به طور جدایی ناپذیری با اهداف توسعه پایدار جهانی بسیار گسترده تر، از جمله افزایش انعطاف پذیری در برابر تغییرات آب و هوایی و بهبود برابری اجتماعی، مرتبط هستند.


از این رو، گفت‌وگوهای مبتنی بر علم، شرکت‌ها و دانشمندان تعهدات و اقداماتی را ایجاد می‌کنند که به چالش‌های حل‌نشده در سراسر اقیانوس می‌پردازد و در عین حال سطح استانداردها و هنجارهای جدید صنعت را  بالا می‌برد.


این امر فرصتی را برای شرکت‌ها فراهم می‌کند تا از تلاش‌های موجود توسط دولت‌ها و جامعه مدنی برای رهبری شرکت‌ها در نظارت بر اقیانوس در اقتصاد آبی حمایت کنند.


در سال 2022، گفتگوهای علم و کسب و کار پیرامون سرمایه گذاری های کربن آبی به عنوان ابزاری نوآورانه برای حفظ اکوسیستم های ساحلی تشدید شد. این امر اشتراک دانش را افزایش داده و منجر به تعدادی ابتکارات داوطلبانه از سوی شرکت‌های عضو شده است که انتظار می‌رود این بازار نوظهور کربن را تقویت کند و همچنین برای جوامع اقیانوسی و ساحلی مفید باشد.


منبع: مجمع جهانی اقتصاد

۲۱ خرداد ۱۴۰۲ ۱۴:۱۳
تعداد بازدید : ۴۷۷
کد خبر : ۶۵,۸۱۴

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید