پایگاه خبری فولاد ایران- 2022 سال دیوانه کننده ای در صنایع غذایی بود، اما در مقایسه با دو سال قبل از آن. همانقدر که کووید در این سالها ویرانگر بود، به ما فرصتی داد تا بنشینیم و به ایدهها و مسائلی که مدتها توجهی به آن نمی کردیم، نگاه کنیم.
به گزارش فولاد ایران، امروزه برندهای بزرگ مواد غذایی از مزیتهای زیادی در صنایع غذایی برخوردارند تا بقای خود را حفظ کنند که به معنای تثبیت در آینده است.
شرکت های غذایی می بایست تجربه خوبی را برای مردمی که پول خرج می کنند تا از محصولات آنها استفاده کنند، به جا بگذارند. اهمیت دادن به نظرات مصرف کنندگان نیز از نکات قابل توجه در بقای این شرکت هاست.
فناوری بر موفقیت رستوران تأثیر گذار است. پس از کووید، هر صنعتی یاد گرفت که فناوری واقعا مهم است. این بیماری همه گیر باعث تعطیلی رستوران ها شد و فروش را از طریق تحویل و پرداخت های آنلاین افزایش داد. کسانی که در صنایع غذایی به بهترین وجه برای مدیریت این فناوری آماده بودند، در صدر قرار گرفتند. فن آوری جدید در ردیابی و علامت گذاری مشکلات برای ایمنی بیشتر مواد غذایی برای عموم مردم سودمند است و در دسترس تر و پیاده سازی آن آسان تر می شود. فناوری که می تواند به تحویل خوب غذا کمک کند، این روند را بهبود می بخشد. کسانی که به طور مداوم از فناوری برای بهینه سازی کسب و کار خود استفاده می کنند، همان کسانی هستند که به موفقیت ادامه می دهند.
رسانههای اجتماعی نیز روندها را در سراسر صنایع انتقال میدهند، و این در مورد غذا در سال 2023 صدق میکند. با قرار گرفتن در معرض جهانی گسترده تر، احتمالاً شاهد تلفیق غذاهای قومی بیشتری خواهیم بود. همانطور که ما همچنان از رسانه های اجتماعی برای به اشتراک گذاشتن تجربیات غذایی خود استفاده می کنیم، مردم طعم های جهانی را در دستور العمل های خود آزمایش می کنند.
مبارزات زیست محیطی نیز تأثیر خود را بر تصمیمات غذایی مصرف کننده عمیق تر خواهد کرد. روزهای کوه های پلاستیکی در رستوران ها رو به پایان است. بسته بندی سازگار با محیط زیست در حال حاضر به جریان اصلی تبدیل شده است و به راحتی در دسترس است و حتی برای رستوران های کوچک نیز مقرون به صرفه است.
تغذیه سالم تر همچنان محبوب خواهد بود. جایگزینهای گیاهی برای گوشت، پنیر و حتی ماکارونی همچنان به وجود میآیند و بهبود مییابند زیرا سرآشپزها به طور فزایندهای به سبزیجاتی مانند هویج، کدو سبز، کدو سبز یا گل کلم روی میآورند تا نسخههای سبکتر و غنیتر از غذاهای مورد علاقهشان را تهیه کنند. اما شرکتهایی که این محصولات را تولید میکنند نیز باید مراقب نحوه تهیه و پردازش مواد تشکیل دهنده خود باشند. جایگزین های گوشت گیاهی نیاز به فرآوری زیادی دارد که اثرات بالقوه مخربی بر محیط زیست دارد. شرکت های مواد غذایی بهداشتی همچنین باید از هرگونه اثرات نامطلوب فیزیکی یا زیست محیطی که مزایای بالقوه را از بین می برد، اجتناب کنند.
از سال 2020، جهان تغییر کرده و همچنین طرز فکر بسیاری از ما در مورد هر صنعت تغییر کرده است. رقابت شدید است و امور پیچیده هستند. اکنون زمان شروع آماده سازی برای سال 2023 و پس از آن است. با استراتژی و آماده سازی مناسب، حتی صاحبان مشاغل کوچک نیز می توانند با موفقیت در این تغییرات آتی در صنعت غذا حرکت کنند و در برابر برندهای بزرگ رقابتی باقی بمانند.
منبع: نیوزویک