به IFNAA.IR خوش آمدید.
[ سبد خرید شما خالی است ]

رشد کندتر چین برای اقتصاد جهانی چه معنایی دارد؟

پایگاه خبری فولاد ایران- اقتصاد چین ممکن است با یک دوره طولانی مدت از رشد پایین‌تر مواجه شود، چشم‌اندازی که ممکن است پس از 45 سال توسعه سریع و جهانی شدن، پیامدهای جهانی داشته باشد.
دولت چین در حال افزایش مجموعه ای از اقدامات با هدف تقویت اقتصاد است و رهبران روز دوشنبه متعهد شدند که "سیاست ها را به موقع تنظیم و بهینه کنند"، در حالی که اشتغال پایدار را به سمت یک هدف استراتژیک سوق می دهند.
به گزارش فولاد ایران، دفتر سیاسی همچنین تعهداتی را برای افزایش تقاضای مصرف داخلی و رفع خطرات بدهی محلی اعلام کرد.
پکن روز دوشنبه اعلام کرد تولید ناخالص داخلی چین در سه ماهه دوم سالانه 6.3 درصد رشد داشته است که کمتر از انتظارات بازار برای رشد 7.3 درصدی پس از خروج دومین اقتصاد بزرگ جهان از اقدامات سختگیرانه قرنطینه کووید-19 است.
بر اساس آمار سه ماهه، تولید اقتصادی 0.8 درصد رشد کرد که کندتر از رشد سه ماهه 2.2 درصدی ثبت شده در سه ماه اول سال بود. در همین حال، بیکاری جوانان در ماه ژوئن به رکورد 21.3 درصد رسید. سرعت رشد تولید صنعتی نیز از 3.5 درصد سال ماه مه به 4.4 درصد در ژوئن افزایش یافت که به راحتی از انتظارات فراتر رفت.
حزب حاکم کمونیست چین برای سال 2023 هدف رشد 5 درصدی را تعیین کرده است که کمتر از حد معمول و به ویژه متوسط برای کشوری است که از زمان باز کردن اقتصاد خود در سال 1978 به طور متوسط 9 درصد رشد تولید ناخالص داخلی داشته است.
طی چند هفته گذشته، مقامات مجموعه‌ای از تعهدات را اعلام کردند که بخش‌های خاصی را هدف قرار داده یا برای اطمینان بخشیدن به سرمایه‌گذاران خصوصی و خارجی از محیط سرمایه‌گذاری مطلوب‌تر در افق طراحی شده‌اند.
جولیان ایوانز پریچارد، رئیس اقتصاد چین در کپیتال اکونومیکس، روز دوشنبه در یادداشتی گفت که رهبری این کشور «به وضوح نگران» است، و «چالش‌های متعدد پیش روی اقتصاد» را برجسته کرد.
اینها شامل تقاضای داخلی، مشکلات مالی در بخش‌های کلیدی مانند املاک و محیط بین المللی مبهم است. ایوانز پریچارد خاطرنشان کرد که به نظر می‌رسد اولویت رهبری گسترش تقاضای داخلی است.
به گفته روری گرین، رئیس تحقیقات چین و آسیا، اقتصاد چین هنوز از "شوک سه گانه" کووید-19 و اقدامات قرنطینه طولانی مدت، بخش املاک بیمار و مجموعه ای از تغییرات نظارتی مرتبط با چشم انداز "شکوفایی مشترک" رئیس جمهور شی جین پینگ رنج می برد.
گرین پیشنهاد کرد، از آنجایی که هنوز یک سال از بازگشایی مجدد اقدامات پس از کووید صفر می گذرد، بسیاری از ضعف های فعلی را هنوز می توان به آن چرخه نسبت داد، اما او افزود که این موارد می تواند بدون واکنش مناسب سیاستی تثبیت شود.
او گفت: «این احتمال وجود دارد که اگر پکن وارد عمل نشود، بخش چرخه‌ای آسیب چرخه کووید می‌تواند با برخی از بادهای مخالف ساختاری که چین دارد، به ویژه در مورد اندازه بخش دارایی، جدا شدن از اقتصاد جهانی، جمعیت رو به کاهش، همسو شود و چین را به سمت نرخ رشد بسیار بسیار کندتر سوق دهد.»


منبع: CNBC

۴ اَمرداد ۱۴۰۲ ۱۲:۲۶
تعداد بازدید : ۴۷۱
کد خبر : ۶۶,۳۸۶

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید