به IFNAA.IR خوش آمدید.
[ سبد خرید شما خالی است ]

امارات، بزرگترین برنده کاهش تولید نفت عربستان سعودی

پایگاه خبری فولاد ایران- ماه گذشته، امارات متحده عربی اعلام کرد که در کاهش داوطلبانه تولید نفت به عربستان سعودی نمی‌پیوندد و مدعی شد که کاهش‌های سعودی‌ها برای متعادل کردن بازارها کافی است. با توجه به اینکه امارات متحده عربی مدتهاست استدلال می کند که باید اجازه تولید بیش از سهمیه فعلی اوپک را داشته باشد، این امر چندان تعجب آور نیست. اما سومین تولیدکننده بزرگ اوپک تنها به حفظ تولید فعلی خود راضی نبوده و امتیاز بزرگی را از اوپک در قالب تجدید نظر رو به بالا در سهمیه خود دریافت کرد که تولید آن را 200000 بشکه در روز در سال 2024 به 3.2 میلیون بشکه می رساند.
به گزارش فولاد ایران، امارات متحده عربی مجبور نیست تا سال 2024 صبر کند تا از این مزایا بهره مند شود. قیمت نفت از زمانی که عربستان سعودی کاهش یک میلیون بشکه ای داوطلبانه خود را آغاز کرد، حدود 15 درصد افزایش یافته است. در واقع، عربستان سعودی تمام زیان های کاهش تولید را متحمل می شود اما امارات بیشترین سود را می برد.
امارات قصد دارد ظرفیت تولید نفت خود را تا سال 2027 به پنج میلیون بشکه در روز برساند که بسیار بالاتر از سهمیه 3 میلیون بشکه در روز اوپک است.
تضعیف تقاضا توسط مصرف کنندگان عمده نفت ممکن است عربستان سعودی را متقاعد کند که حتی بیشتر تولید را کاهش دهد. آخرین داده‌های دریافتی از چین نشان می‌دهد که واردات نفت خام 2.412 میلیون بشکه در روز در مترمربع کاهش یافت و به پایین‌ترین حد در ماه ششم یعنی 10.429 بشکه در روز رسید. مشخص نیست که آیا این آغاز یک روند نزولی است یا خیر، زیرا واردات ماه ژوئن دومین بالاترین رکورد ثبت شده بود.
در همین حال، تقاضای نفت هند در ماه جولای به 4.70 بشکه در روز رسید که ضعیف تر از انتظار وال استریت 4.83 بشکه در روز بود. سرعت رشد تقاضای سالانه این کشور از 190 هزار بشکه در روز در ژوئن به 84 هزار بشکه در روز در ماه جولای کاهش یافت. داده ها در اینجا دوباره متفاوت است زیرا رشد تقاضای بنزین در ماه جولای از 6.2 درصد در ژوئن به 6.3 درصد افزایش یافت در حالی که رشد تقاضای گازوئیل از 3.1 درصد به 3.9 درصد افزایش یافت.
تحلیلگران کالا در استاندارد چارترد شرط بندی کرده اند که عربستان سعودی کاهش های خود را عمیق تر نخواهد کرد زیرا احتمال دارد ذخایر نفت خام در آینده به شدت کاهش یابد. بیشتر کارشناسان انرژی پیش‌بینی کرده‌اند که بازارهای جهانی نفت به تدریج کاهش می‌یابد، که باید با گذشت ماه‌ها و سه ماهه قیمت‌ها را افزایش دهد. آژانس بین‌المللی انرژی (IEA) در پاریس کمبود نفت در نیمه دوم سال را حدود 1.7 میلیون بشکه در روز پیش‌بینی کرده است.
کارشناسان کالا در استاندارد چارترد پیش بینی کرده اند که بازارهای جهانی نفت در ماه اوت کسری عرضه 2.81 میلیون بشکه در روز را به ثبت خواهند رساند. تحلیلگران همچنین پیش بینی کرده اند که ذخایر جهانی تا پایان سال 2023 به میزان 310 مگابایت و در سه ماهه اول سال 2024 به میزان 94 میلیون مگابایت کاهش خواهد یافت و در نتیجه قیمت نفت را بالاتر می برد. طبق گزارش StanChart، قیمت برنت در سه ماهه چهارم به 93 دلار در هر بشکه خواهد رسید.


منبع: Oilprice

۲۴ اَمرداد ۱۴۰۲ ۱۳:۴۱
تعداد بازدید : ۴۶۰
کد خبر : ۶۶,۶۵۷

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید