پایگاه خبری فولاد ایران- جهان در میان یک انتقال انرژی است. با این حال، انتقال کامل از سوخت های فسیلی به انرژی های تجدیدپذیر به این زودی ها محقق نخواهد شد. انتظار میرود گاز طبیعی تا سال 2050 جایگزین سوختهای فسیلی کثیفتر شود.
طبق گزارش جدید موسسه اقتصاد انرژی ژاپن، برای اطمینان از انتقال آرام انرژی، ارقام جدید نشان میدهد کشورها باید ۷ تریلیون دلار برای تاسیسات جدید صادرات گاز طبیعی مایع (LNG)، ارتقای تأسیسات و توسعه میدانهای گازی جدید هزینه کنند.
در این گزارش آمده است که این سناریو کاهش 56 درصدی انتشار گازهای گلخانه ای را تا سال 2050 فرض می کند، زیرا کشورهای نوظهور نمی توانند تا اواسط قرن به بی طرفی کربن دست یابند. این موسسه گفت اگر انتشار گازهای گلخانه ای در سطح فعلی باقی بماند، نزدیک به 10 تریلیون دلار برای حفظ عرضه گاز کافی تا اواسط قرن مورد نیاز است.
به گزارش فولاد ایران، اتحادیه بینالمللی گاز در گزارشی در اوایل این هفته گفت: پیشبینیهای متفاوت برای مصرف گاز و پیشنهادهای جاهطلبانه انتشار صفر برنامهریزی آینده را با مشکل مواجه کرده است.
استفان استاپچینسکی، گزارشگر ارشد انرژی بلومبرگ، پیشبینیهای X IEEJ را منتشر کرد که نشان میدهد جهان برای جلوگیری از کمبودهای آینده چقدر باید برای سرمایهگذاری در گاز در دوران انتقال انرژی هزینه کند.
بلومبرگ اخیراً با کنیچی هوری، رئیس خانه تجاری ژاپنی میتسوی و شرکت صحبت کرد، که گفت تقاضای جهانی LNG احتمالاً بسیار بیشتر از پیشبینیشده خواهد بود و «خط لوله پروژهها» کافی نخواهد بود.
هوری گفت: "پروژه های اعلام شده در جهان با در نظر گرفتن انتقال انرژی که چندین دهه طول می کشد، هنوز امور مورد نیاز را جبران نمی کنند."
هوری یکی از بزرگترین تاجران LNG در ژاپن است و درست مانند شرکت شورون و شرکت شل، معتقد است که سوخت نقش مهمی در بلندمدت در انتقال انرژی ایفا خواهد کرد.
گاز طبیعی یک منبع انرژی ضروری برای دهه های آینده باقی خواهد ماند. با این حال، چالشهایی مانند نرخهای بهره بالا و زنجیرههای تامین متلاشیشده ممکن است منجر به یک بحران مالی بالقوه در بخش انرژی بادی فراساحلی شود.
منبع: Oilprice