به IFNAA.IR خوش آمدید.
[ سبد خرید شما خالی است ]

افزایش نرخ نفتکش ها، نفت آمریکا را برای آسیا بسیار گران می کند

پایگاه خبری فولاد ایران- وضعیت متشنج در خاورمیانه با حملات مداوم حوثی ها به کشتی های تجاری در دریای سرخ، تجارت جهانی نفت خام و فرآورده های نفتی را دوباره به هم می زند.
بازارها به تازگی با اختلال ناشی از تحریم‌های نفت و سوخت روسیه سازگار شده بودند که جنگ حماس و اسرائیل آغاز شد و تمرکز بازار را به حیاتی ترین خطوط کشتیرانی نفت در جهان، در خاورمیانه تغییر داد.
جدیدترین تهدید برای تجارت جهانی، از جمله بخشی از تجارت نفت و محصولات، از حوثی‌ها در یمن نشأت می‌گیرد که حملات خود را به کشتی‌های تجاری در دریای سرخ و نزدیک نقطه تنگه حیاتی آن، تنگه باب المندب تشدید کرده‌اند.
به گزارش فولاد ایران، تنگه باب المندب یک نقطه حیاتی برای جریان های بین المللی نفت و گاز طبیعی است. کانال سوئز، خط لوله SUMED و تنگه مسیرهای استراتژیک برای محموله های نفت و گاز طبیعی خلیج فارس به اروپا و آمریکای شمالی و برای نفت ایالات متحده به آسیا هستند. اداره اطلاعات انرژی ایالات متحده (EIA) می گوید که مجموع محموله های نفت از طریق این مسیرها 12 درصد از کل نفت تجارت دریایی را در نیمه اول سال 2023 تشکیل می دهد و محموله های گاز طبیعی مایع (LNG) حدود 8 درصد از تجارت LNG در سراسر جهان را تشکیل می دهد.
در نتیجه حملات تشدید شده حوثی ها در دریای سرخ کشتی ها و شرکت های بزرگ نفتی مانند BP یا بخشی از نفتکش ها و کشتی های کانتینری مسیر خود را تغییر دادند و تمام محموله ها از طریق مسیر دریای سرخ/کانال سوئز را به حالت تعلیق درآورد.
تحلیلگران در یادداشتی نوشتند: «نفت خام ایالات متحده اکنون نمی تواند در آسیا رقابت کند زیرا نرخ حمل و نقل آن را بسیار گران کرده است.»
بنابراین خریداران آسیایی به نفت خام خاورمیانه بیشتری روی می آورند، به ویژه پس از اینکه عربستان سعودی - بزرگترین صادرکننده نفت خام جهان - قیمت نفت خام خود را برای آسیا در ماه فوریه با 2 دلار در هر بشکه کاهش داد و به قیمت 1.50 دلار در هر بشکه نسبت به عمان/دبی رسید.
افزایش تنش ها در خاورمیانه و مسیر دریای سرخ/کانال سوئز احتمالاً به نفع عرضه بیشتر نفت خام آمریکا به اروپا و عرضه بیشتر خاورمیانه به آسیا در تغییر دیگری به تجارت جهانی نفت ناشی از شعله ور شدن ژئوپلیتیک خواهد بود.


منبع: Oilprice

۲۳ دی ۱۴۰۲ ۱۳:۱۱
تعداد بازدید : ۳۶۹
کد خبر : ۶۸,۳۷۰

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید