به IFNAA.IR خوش آمدید.
[ سبد خرید شما خالی است ]

واقعیت های پیش روی سیاست کربن صفر

پایگاه خبری فولاد ایران- در سال 2021، آژانس بین‌المللی انرژی گزارشی برجسته با عنوان «انتشار صفر تا سال 2050: نقشه راه برای بخش انرژی جهانی» منتشر کرد. این گزارش سر و صدای زیادی به پا کرد، به ویژه به دلیل فرضیاتی که در مورد استفاده از نفت، گاز و زغال سنگ در آن وجود داشت.
با این حال، بسیاری از شرکت‌ها، به‌ویژه در دنیای خدمات مالی، گزارش را به صورت اسمی در نظر گرفتند و آن را به عنوان مبنای یا حداقل نقطه مرجع برای برنامه ‌های انتشار صفر خود قرار دادند. حالا باید اینها را اصلاح کنند. زیرا معلوم شد که مفروضات آژانس بین المللی انرژی کاملاً دور از ذهن بوده است.
به گزارش 
فولاد ایران، چندین ماه پس از انتشار نقشه راه، آژانس بین‌المللی انرژی از صنعت نفت و گاز می‌خواست تا در عرضه نفت سرمایه‌گذاری بیشتری کند، زیرا کمبود در پیش بود. و این حتی قبل از شروع جنگ در اوکراین بود، و به طرفداران انتقال، یک واقعیت بسیار مورد نیاز و تأکید مجدد بر اهمیت اولیه امنیت انرژی ارائه شد.
سال گذشته، آژانس بین‌المللی انرژی به دلیل واقعیت‌های انرژی مجبور شد به‌ روزرسانی نقشه راه انتشار صفر خود را منتشر کند که در آن تقاضای زغال ‌سنگ و نفت به طور قابل توجهی - به سمت بالا - تجدید نظر شده بود.
با این حال، آژانس بین‌المللی انرژی در آخرین گزارش خود پیش‌بینی کرد که تقاضا برای نفت و گاز قبل از سال 2030 به اوج خود می‌رسد. این فقط تقاضای نفت نیست. تقاضای زغال سنگ به واسطه چین و هند در حال افزایش است.
با این حال، زغال سنگ در سال گذشته به تدریج حذف شد. این اتفاق همراه با سایر موارد به ظاهر غیرقابل پیش بینی، مانند کاهش تقاضای خودروهای برقی در بازارهای کلیدی، رخ داد.
در همین حال، با وجود حمایت گسترده دولت از انرژی باد و خورشید، هر دو بخش در اروپا و آمریکای شمالی با مشکل مواجه هستند. در واقع، قرار بود ظرفیت باد و خورشید بدون محدودیت رشد کند. با این حال، اخیراً مشخص شده است که حمایت دولت برای تضمین این رشد نامحدود به تنهایی کافی نیست.
عواملی مانند تورم و هزینه های استقراض، و همچنین چالش های تکنولوژیکی و رقابت، چالش هایی برای صنایع بادی و خورشیدی ایجاد کرده است. اکنون زمان آن رسیده است که برای تعدیل اهداف انتشار صفر که در دستور کار بسیاری از شرکت هاست، عجله کنیم.


منبع: Oilprice

۲۱ بهمن ۱۴۰۲ ۱۳:۳۵
تعداد بازدید : ۴۵۲
کد خبر : ۶۸,۷۲۵

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید