به IFNAA.IR خوش آمدید.
[ سبد خرید شما خالی است ]

لزوم همکاری بخش دولتی و خصوصی در انتقال انرژی

پایگاه خبری فولاد ایران - از آنجایی که جهان همچنان به سمت سطوح بحرانی گرمایش جهانی حرکت می کند، نیاز به یک انتقال انرژی جامع همچنان ضروری است.
به گزارش 
فولاد ایران، کارشناسان معتقدند که همکاری بخش دولتی و خصوصی برای یک انتقال موفق انرژی بسیار مهم است و بسیاری از سیاست گذاران و رهبران تجاری می خواهند گام هایی برای توسعه و حفظ مشارکت بردارند. این شامل تلاش‌های مشترک برای حفظ بقای مالی کسب ‌و کار، زنجیره‌های عرضه قوی انتقال انرژی و سرمایه‌گذاری استراتژیک در انرژی پاک، به‌ویژه در بازارهای نوظهور است.
همکاری عمومی و خصوصی در مورد انتقال انرژی موضوع اصلی بحث در نشست ویژه مجمع جهانی اقتصاد درباره همکاری جهانی، رشد و انرژی برای توسعه است که در ریاض، عربستان سعودی، 28 تا 29 آوریل برگزار می شود. این گردهمایی بیش از 700 شرکت‌کننده بین‌المللی از مجموعه‌ای از بخش‌ها، از جمله بسیاری از رهبران صنایع انتقال انرژی را گرد هم می‌آورد.
شونیچی میاناگا، رئیس هیئت مدیره صنایع سنگین میتسوبیشی، در این گردهمایی اظهار کرد: "به عنوان بخش خصوصی، ما مسئول ارائه فن آوری ها و تجهیزات مختلف مورد نیاز برای کمک به جامعه برای خنثی شدن کربن هستیم. این اولاً بدان معناست که ما باید فناوری ‌های موجود که در کوتاه ‌مدت تا میان ‌مدت مؤثر باشند، مانند جذب، استفاده و ذخیره ‌سازی دی‌اکسید کربن (CCUS)، زغال‌سنگ به گاز، احتراق آمونیاک و احتراق هیدروژن و غیره را با کاهش هزینه ها و بهبود عملکرد، ارتقا دهیم.
او گفت: "در حالی که پاسخگویی به تمام تقاضای برق از منابع انرژی تجدیدپذیر به تنهایی، مانند باد و خورشیدی بسیار متغیر، امکان پذیر نخواهد بود، بنابراین، ما نیاز به تسریع تلاش‌ ها برای دستیابی به فناوری‌های بلندمدت و پیشرفته انرژی هسته‌ای مانند راکتورهای گازی و حتی همجوشی هسته‌ای داریم که اکوسیستم هیدروژن پایدار را نیز به طور گسترده ممکن می‌سازد."
"از سوی دیگر، بخش دولتی نقش مهمی در ارائه ابزاری قابل اعتماد به کسب‌وکارها برای حمایت از توسعه‌های کوتاه‌مدت و بلندمدت، پیشرفت‌های تکنولوژیکی پرخطر و چالش‌های نوآوری مدل کسب‌وکار دارد.
زمانی که مکانیسم‌ها و مدت حمایت قابل پیش‌بینی باشد، شرکت‌ها بهتر می‌توانند شبکه‌های مالی و کارآفرینی را در سراسر جهان ایجاد کنند که سرمایه‌گذاری در استارت ‌آپ‌های نوآورانه، همکاری با دانشگاه‌ها و به اشتراک گذاشتن دانش و فناوری‌های اختصاصی با شرکای مختلف را تقویت می‌کند.
به همین دلیل، با توجه به آسیب‌پذیرترین کشورها در برابر تغییرات آب و هوایی، ما معتقدیم که در ابتدا یک مکانیسم بین‌المللی لازم است تا امکان ارائه فناوری به گونه‌ای فراهم شود که نیازهای منحصر به فرد و ویژگی‌های جغرافیایی هر یک از کشورهای در حال توسعه را برآورده کند."
نوبومیتسو هایاشی، رئیس بانک همکاری بین المللی ژاپن (JBIC) نیز در این راستا گفت: "برای دستیابی به هدف مشترکمان یعنی کربن زدایی، مسیرهای متنوعی برای انتقال انرژی باید متناسب با وضعیت هر کشور تنظیم شود.  JBIC از پروژه های مختلف انتقال انرژی برای تحقق رشد اقتصادی و کربن زدایی با احترام به مالکیت هر کشور پشتیبانی می کند."
او گفت: "ژاپن و پادشاهی عربستان سعودی، در دیدار نخست وزیر کیشیدا و شاهزاده محمد بن سلمان در ژوئیه 2023، بر سر راه اندازی یک ابتکار جدید به نام «ابتکار فانوس دریایی عربستان سعودی و ژاپن برای همکاری انرژی پاک» توافق کردند. این ابتکار برای ترکیب مزیت های مربوطه کشورها است." "صنعت ژاپن دارای فناوری ها و دانش پیشرفته مرتبط با محیط زیست است، در حالی که عربستان سعودی پتانسیل زیادی برای تبدیل شدن به یک مرکز زنجیره تامین انرژی پاک و منابع معدنی دارد.
مشارکت عمومی و خصوصی برای تحقق رشد اقتصادی و انتشار خالص صفر ضروری است."


منبع: مجمع جهانی اقتصاد

۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ ۱۳:۰۸
تعداد بازدید : ۳۰۹
کد خبر : ۶۹,۳۷۳

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید