پایگاه خبری فولاد ایران- اخیراً ما توانایی خود را در زمینه های تغییرات آب و هوا، سلاح های هسته ای، هوش مصنوعی یا زیست شناسی مصنوعی، توسعه داده ایم.
اگرچه توانایی ما برای آسیب رساندن در مقیاس سیاره ای در نتیجه فناوری ما به طور تصاعدی افزایش یافته است، اما ابزار ما برای مدیریت مسئولانه این قدرت های جدید افزایش نیافته است. اگر بشریت بخواهد زنده بماند و رشد کند، این روند باید تغییر کند.
به گزارش فولاد ایران، دنیای عمیقاً به هم پیوسته امروزی ایجاب می کند که ما یک آگاهی و هدف جمعی برای مقابله با چالش های مشترک ایجاد کنیم و اطمینان حاصل کنیم که پیشرفت های فناوری در خدمت همه است. تاکنون، رقابت بین کشورها و جوامع، مانعی غیرقابل عبور برای کاهش خطرات جهانی ایجاد کرده است. اما همان فناوریهایی که برای استفاده نادرست آماده هستند، این پتانسیل را نیز دارند که به تقویت احساس مسئولیت مشترک کمک کنند.
در حالی که فناوریهای قدرتمندی مانند هوش مصنوعی میتوانند باعث آسیب شوند، به همین راحتی نیز میتوانند تأثیر مثبتی بر تکامل مداوم سنتهای اجتماعی و سیستمهای اعتقادی داشته باشند. به طور خاص، این فناوریها میتوانند به مردم کمک کنند تا آگاهی جهانی و آگاهی بیشتر از چگونگی برآوردن نیازهای جمعی جامعه را در هویت سنتی خود بگنجانند. سیستمهای هوش مصنوعی میتوانند به افزایش این تلاشها در دنیایی بیش از حد متصل کمک کنند.
امروزه بسیاری از مردم به طور منظم با رباتهای هوش مصنوعی مولد کار می کنند. سیستمهای رایانهای در خودروها به رانندگان، زمانی که از مسیر منحرف میشوند، هشدار میدهند. به زودی، برنامههای رایانهای را بر اساس درخواستهای افرادی که نمیتوانند کدنویسی کنند، مینویسند، گزینههای درمانی را به پزشکان پیشنهاد میکنند و استراتژیهای کاشت را به کشاورزان توصیه میکنند. سیستمهای هوش مصنوعی در بسیاری از تصمیمهای حیاتی زندگی نقش بزرگی را ایفا خواهند کرد، بنابراین منطقی است که ما یک نگرانی برای منافع عمومی را در آنها برنامهریزی کنیم.
ما باید سیستمهای هوش مصنوعی گستردهتری را وادار کنیم که بر اساس محتوای فرهنگی که انسانها طی هزاران سال تولید کردهاند آموزش ببینند تا به ما کمک کنند مسیر بهتری را به جلو تصور کنیم. زمان برای ایجاد یک چارچوب جهانی برای پرداختن به خطراتی که ما ایجاد می کنیم، در حال تیک تاک است.
منبع: Japan Times