به IFNAA.IR خوش آمدید.
[ سبد خرید شما خالی است ]

احساس اقتصاد "قوی" ایالات متحده برای آمریکایی های فقیرتر؟

پایگاه خبری فولاد ایران- زمانی که اعداد اقتصادی به خوبی با روایات واقعی همخوانی ندارند، ارزش آن را دارد که به دنبال سه چیز باشید: I) نقص داده ها II) تجزیه آماری، یا III) عوامل متقابل. FT Alphaville توضیح داده است که چگونه هر سه می توانند به توضیح عدم ارتباط آشکار بین اعداد اقتصادی ملی "قوی" آمریکا و رتبه ضعیف جو بایدن کمک کنند. به گزارش فولاد ایران، سردرگمی در برخی از نقاط وجود دارد: وقتی I) و II) نادیده گرفته می‌شوند، بسیاری با توضیحات اجتماعی فرهنگی، از قطبی‌سازی سیاسی گرفته تا اخبار جانبدارانه، به III) می‌رسند.
اما تجربه 330 میلیون آمریکایی را نمی توان به درستی با داده های ایستا در سطح ملی، برای بزرگترین، پیچیده ترین و نابرابرترین اقتصاد در جهان ثروتمند به تصویر کشید. بنابراین، FTAV به جای تمرکز بر ایالات متحده به عنوان یک کل، اقتصاد آمریکا را از منظر کسانی که کمترین درآمد را دارند بررسی کرد تا به ایجاد برخی واقعیت‌ها برای بحث در حال انجام ایالات متحده کمک کند.
واقعیت 1: بله، تورم در سطح ایالات متحده به تدریج در حال کاهش است. اما ارزان ترین محصولات ایالات متحده سریع ترین افزایش را در سطح قیمت داشته اند. به این معنی که خانوارهای کم درآمد با تورم حتی بالاتری مواجه شده اند. واقعیت 2: بله، ممکن است بیکاری همچنان کم باشد، اما کسانی که پایین ترین درآمد را دارند از ابتدای سال بیشترین نگرانی را در مورد از دست دادن شغل خود داشته اند. (نگرانی های امنیت شغلی معمولاً به کسانی که کمترین دستمزد را دارند ضربه می زند.) واقعیت 3: اگر کسی نیاز به یادآوری داشته باشد که بازار سهام یک شاخص بد برای قدرت کلی اقتصاد است، این همان است. افراد فقیر دارایی اندکی را برای افزایش قیمت سهام و مسکن آمریکا مشاهده می کنند. واقعیت 4: بله، مصرف کننده آمریکایی در حال خرید اجناس است. اما، معوقات اولیه کارت‌های اعتباری برای کسانی که کمترین درآمد را دارند، از سطح قبل از همه‌گیری فراتر رفته است. واقعیت 5: برای تکمیل آن. به نظر می‌رسد آمریکایی‌ها با هر سطح درآمدی اخبار بدی در مورد سیاست‌های اقتصادی دولت می‌شنوند. بنابراین، احتمالاً بهترین کار این است که هنگام استناد به آمارهای ملی ایالات متحده به عنوان شواهدی از اقتصاد قوی احتیاط کنیم.


منبع: فایننشال تایمز

۱۳ تیر ۱۴۰۳ ۰۹:۱۹
تعداد بازدید : ۵۹۴
کد خبر : ۷۰,۰۵۱

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید