به IFNAA.IR خوش آمدید.
[ سبد خرید شما خالی است ]

آیا اروپا برای دستیابی به اهداف اقلیمی به فناوری چینی نیاز دارد؟

پایگاه خبری فولاد ایران- در زمینی در شمال صربستان، توسعه یکی از بزرگترین مزارع بادی اروپا نشانه تلاش این منطقه برای دستیابی به اهداف انرژی پاک است. با این حال تصمیم برای انتخاب یک شرکت چینی برای تامین توربین ها باعث نگرانی رقبای داخلی شده است.
به گزارش 
فولاد ایران، اگرچه تولیدکنندگان چینی تنها بخشی از بازار 57.2 میلیارد یورویی انرژی بادی اروپا را تشکیل می دهند، بروکسل تحقیقاتی را در مورد اینکه آیا گروه های پکن از یارانه های دولتی ناعادلانه برای کاهش قیمت ها برای ایجاد مزیت رقابتی استفاده می کنند، آغاز کرده است. در ماه آوریل، مارگرته وستاگر، کمیسر رقابت اتحادیه اروپا، چین را به تکرار «بازی» در بخش گسترده تر فناوری پاک، از جمله یارانه های بزرگ، متهم کرد که برای تسلط بر صنعت پنل های خورشیدی استفاده کرده است. پیر تاردیو، مدیر ارشد سیاست در گروه تجاری WindEurope که نماینده 550 گروه تجدیدپذیر در منطقه است، نگران است که یک "نقطه اوج" که در آن شرکت های چینی شروع به تسلط بر بازار توربین اروپا کنند، در حال وقوع باشد. وی افزود: "ما قویاً معتقدیم که این خبر بسیار بسیار بدی برای بازار باد اروپا و به طور کلی اقتصاد اروپا خواهد بود."
مارگرته وستاگر، کمیسر رقابت اتحادیه اروپا، چین را به تکرار «بازی» که قبلاً در بخش فناوری پاک استفاده کرده بود، متهم کرد. او گفت قیمت های چین نسبت به رقبای اروپایی پایین تر است و استدلال می کند که این قیمت ها بدون یارانه های عمومی غیرمنصفانه امکان پذیر نیست. روسای دیگر شرکت اذعان می کنند که قیمت های ارزان تر می تواند آنها را متقاعد کند که به تامین کنندگان چینی روی بیاورند.
مدز نیپر، مدیر اجرایی توسعه‌دهنده مزرعه بادی و خورشیدی دانمارکی Ørsted، اوایل سال جاری به فایننشال تایمز گفت بعید است که آنها بتوانند سهم قابل توجهی از بازار را در اروپای غربی به دست آورند.
با این حال، تحقیقات اتحادیه اروپا در مورد یارانه های چینی باعث "نارضایتی و نگرانی عمیق" شده است. ژجیانگ ویندی چین از اتاق بازرگانی چین گفت که هیچ "یارانه دولتی غیرمنصفانه و ضمنی" وجود ندارد. او در  بیانیه ای در این باره است: «ما همچنین خواستار یک بازار باد عادلانه، باز و شفاف بدون دستکاری هیچ طرفی هستیم. ما فقط می خواهیم با تجربه و فناوری خود به انتقال انرژی جهانی کمک کنیم.»
اتحادیه اروپا اهداف اقلیمی سختی را تعیین کرده است که تخمین می زند ممکن است 1.5 تریلیون یورو در سال در این راستا سرمایه گذاری شود. سیمون تاگلیاپیترا، کارشناس ارشد اندیشکده بروگل، می‌گوید: «به جای مخالفت با جاذبه و شکست چینی‌ها یا تلاش برای رقابت با چینی‌ها در مقیاسی که آنها ساخته‌اند، بهتر است روی یک سیاست صنعتی مبتنی بر نوآوری تمرکز کنیم.» جاناتان کول، رئیس GWEC، اما به عنوان مدیر اجرایی توسعه دهنده جهانی باد Corio Generation، با این موضوع موافقت کرد. او گفت که قطع کردن مشاغل چینی از زنجیره تامین جهانی به طور قابل توجهی مانع از توانایی رسیدن به اهداف کربن زدایی می شود.
برخی از سیاستمداران اروپایی نیز نسبت به موانع بیش از حد برای شرکت های چینی هشدار می دهند. یک دیپلمات ارشد اتحادیه اروپا گفت: «ما باید یک انتخاب تاکتیکی داشته باشیم.»


منبع: فایننشال تایمز

۲۲ اَمرداد ۱۴۰۳ ۰۹:۱۶
تعداد بازدید : ۲۳۵
کد خبر : ۷۰,۴۸۰

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید