به IFNAA.IR خوش آمدید.
[ سبد خرید شما خالی است ]

چرا اوپک نمی تواند کاهش تولید نفت را معکوس کند؟

پایگاه خبری فولاد ایران- اوپک در اوایل سال جاری اعلام کرد که با توجه به شرایط مناسب بازار، می‌تواند در سه ماهه آخر سال جاری کاهش تولید را آغاز کند - در مجموع 2.2 میلیون بشکه در روز برای این گروه و شرکای اوپک پلاس.
تا به امروز، اوپک نمی تواند حتی یک بشکه در تصمیم خود تجدیدنظر کند، به خصوص که به معامله با اعضایی که در سهمیه خود باقی نمی مانند، ادامه می دهد. به گفته BP’s Dale، با این حال، یک تهدید بزرگ تر، افزایش تولید در ایالات متحده، گویان و برزیل است.
ایالات متحده با تولید حدود 1 میلیون بشکه در روز در سال گذشته، به وضوح بزرگترین عامل است.
اداره اطلاعات انرژی در آخرین چشم انداز کوتاه مدت انرژی خود رشد تولید را در سال جاری 300000 بشکه در روز پیش بینی کرد، جایی که پیش بینی رشد تقاضای نفت در سال را به 1.1 میلیون بشکه در روز کاهش داد.
تقاضای نفت عاملی حیاتی برای برنامه های تولید است، البته هم در میان اعضای اوپک و هم در میان تولیدکنندگان غیراوپک، تقاضا رشد قوی مستمر را تضمین نمی کند. به عنوان مثال، برزیل تولید نفت خود را در سال گذشته 13 درصد افزایش داد و به رکورد بیش از 3.4 میلیون بشکه در روز رسید. با این حال، امسال رشد تولید متزلزل شد و در آوریل، مجموع به حدود 3.1 میلیون بشکه در روز کاهش یافت.
این کشور قصد دارد تولید نفت خام خود را تا سال 2034 به 4.4 میلیون بشکه در روز برساند که 47 درصد بیشتر از سطح تولید فعلی خواهد بود، اما دستیابی به این برنامه ها به قیمت ها و تقاضا بستگی دارد.
بنابراین، اگر رشد تولید نفت خام محقق شود، مطمئناً کاهش تولید را برای اوپک سخت‌تر می‌کند، زیرا رشد مجموع ایالات متحده و گویان به بیش از یک میلیون بشکه در روز می‌رسد که اساساً حدود نیمی از آن را جبران می‌کند. کاهش اوپک واقعا زیر سوال قرار دارد. اما نکته اینجاست که به نظر می رسد بازار نفت با کسری مواجه است.
به گزارش فولاد ایران، ذخایر جهانی نفت در مسیر کاهش مداوم قرار دارند و EIA اخیرا پیش بینی کرده است که عرضه در نیمه دوم سال 750000 بشکه در روز کمتر از تقاضا برای نفت خواهد بود، که در مقایسه با پیش بینی قبلی 500000 بشکه در روز، صعودی بود. بازار نفت با کسری مواجه است و قیمت ها همچنان پایین است. اوپک به این زودی ها کاهش تولید را لغو نخواهد کرد.


منبع: Oilprice

۷ شهریور ۱۴۰۳ ۱۰:۴۸
تعداد بازدید : ۳۰۷
کد خبر : ۷۰,۶۸۱

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید