به IFNAA.IR خوش آمدید.
[ سبد خرید شما خالی است ]

برزیل، مرکز جهانی سوخت پاک

پایگاه خبری فولاد ایران- برزیل در حال تبدیل شدن به یک آهنربا برای سرمایه گذاری است زیرا کشورها در حال رقابت برای تصاحب سهمی از بازاری هستند که نوید رشد سریع در انتقال انرژی را می دهد. برزیل طی یک توافقنامه همکاری با شرکت Shell Plc و شرکت سرمایه گذاری Mubadala ابوظبی در حال بررسی کارخانه های جدید سوخت هوانوردی پایدار در کشور هستند. این تا حدی به این دلیل است که بزرگترین اقتصاد آمریکای لاتین دومین تولیدکننده بزرگ اتانول در جهان است که می‌توان از آن برای تولید SAF Sustainable Aviation Fuel یا سوخت هوانوردی پایدار استفاده کرد. نیروگاه کشاورزی برزیل محصولات ارزان‌قیمت فراوانی برای تولید سوخت‌های زیستی دارد که این کشور را در مقابل رقبا از جمله ایالات متحده جلو می‌اندازد.
به گزارش فولاد ایران، سوخت هوانوردی پایدار یکی از معدود مسیرهایی است که صنعت هوانوردی برای مهار ردپای کربن خود در اختیار دارد که حدود 2.5 درصد از انتشار جهانی را تشکیل می دهد. علاقه به سوخت جت سبز به دلیل حمایت از سیاست ها، به ویژه در اتحادیه اروپا و ایالات متحده، در حال افزایش است، اما تقاضا بسیار بیشتر از عرضه موجود است و پیش بینی می شود که به رشد خود ادامه دهد.
بر اساس داده های اولیه مطالعه انجام شده توسط ایرباس، LATAM Airlines Group SA و موسسه ماساچوست، تولید سوخت هوانوردی سبز در برزیل تا سال 2030 با سرمایه گذاری های بیشتر در بخش کشاورزی به حدود 50 میلیارد لیتر (13.2 میلیارد گالن) می رسد. این مشابه با تولید بالقوه ایالات متحده است، اما برزیل قرار است صادرکننده بزرگتری باشد، زیرا تولید آمریکا در داخل مصرف می شود.
سوزا و کوتو گزارش کردند که «شرکت‌ها و مقامات برزیل انتظار دارند که SAF ساخته شده از اتانول این کشور نسبت به سایر جایگزین‌های مبتنی بر محصول مؤثرتر باشد. این عمدتا به دلیل نحوه نگارش استانداردهای بین المللی برای تمیز کردن سفرهای هوایی جهانی است."
طبق داده‌های سازمان بین‌المللی هوانوردی غیرنظامی، اتانول نیشکر برزیل در مقایسه با سایر ترکیبات SAF مانند روغن سویا یا اتانول مبتنی بر ذرت ایالات متحده انتشار کربن کمتری دارد. این بدان معناست که SAF تولید برزیل احتمالاً در کمک به خطوط هوایی برای رسیدن به اهداف برای کاهش انتشار کربن کارآمدتر خواهد بود.

منبع: agriculture.com

۱۳ آبان ۱۴۰۳ ۰۹:۰۱
تعداد بازدید : ۱۸۱
کد خبر : ۷۱,۳۸۶

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید