به IFNAA.IR خوش آمدید.
[ سبد خرید شما خالی است ]

رقابت شدید کشورهای جنوب شرقی آسیا برای تبدیل شدن به برترین هاب هوش مصنوعی منطقه

پایگاه خبری فولاد ایران- اقتصادهای نوظهور جنوب شرقی آسیا در حال رقابت برای تبدیل شدن به یک مرکز برتر هوش مصنوعی هستند.
انجمن کشورهای جنوب شرق آسیا (آسه آن) که از 10 کشور با جمعیت 672 میلیون نفر تشکیل شده است، در مقایسه با اروپا یا ایالات متحده از مزایایی برخوردار است.
به گزارش فولاد ایران، با بیش از 200 میلیون نفر در سنین 15 تا 34 سال، جمعیت جوان منطقه و عمدتاً دانش فنی منطقه، این منطقه را با پیشرفت های فناوری آینده سازگار می کند. این، همراه با حمایت دولت برای تسریع هوش مصنوعی در منطقه، می تواند پاداش های قابل توجهی را برای کارگران داخلی به همراه داشته باشد.
از آنجایی که صنایع به طور فزاینده ای از فناوری های هوش مصنوعی استفاده می کنند، مشاغل جدیدی در حال ظهور هستند که به مهارت های هوش مصنوعی نیاز دارند. این تکامل فرصت‌هایی را برای افراد کم درآمد ایجاد می‌کند تا مهارت‌های جدید را کسب کنند و به موقعیت‌های با درآمد بهتر تبدیل شوند.
رونق هوش مصنوعی فرصت هایی را برای جنوب شرق آسیا فراهم می کند تا از زیرساخت های موجود خود استفاده کند. کشورهای آسه آن در دهه گذشته «گام‌های بزرگی» در افزایش چشمگیر دسترسی به اینترنت برداشته‌اند که «جمعیت بومی دیجیتالی را ایجاد کرده است که آماده پذیرش و نوآوری با هوش مصنوعی هستند.»
با توجه به پذیرش گوشی های هوشمند بین 65 تا 90 درصد در کشورهای آسه آن، انتظار می رود پذیرش هوش مصنوعی به سرعت شکل بگیرد.
گریس یوهان وانگ، مدیر عامل شرکت مشاوره رسانه ای شبکه و محقق در مدرسه اقتصاد لندن، پیش بینی نمی کند که هیچ یک از کشورهای آسه آن به این زودی ها در رقابت هوش مصنوعی پیشروی کنند.
او به سی‌ان‌بی‌سی گفت: «آسه‌آن به‌عنوان یک منطقه، نرخ رشد تولید ناخالص داخلی قوی را در سال‌های اخیر نشان داده است و بدون شک یکی از پررونق‌ترین بلوک‌های اقتصادی در جهان در آینده قابل پیش‌بینی است.»
زیرساخت دیجیتال توسعه یافته، آموزش «استعدادهای فنی سطح بالا در صنعت فناوری از جمله هوش مصنوعی، و همچنین دانشگاه‌های سطح جهانی، همکاری‌های موفق صنعتی و تحقیقاتی برخی از آنها هستند.
وانگ افزود: "رقابت هوش مصنوعی بین کشورهای آسه آن تا حد زیادی در جذب سرمایه گذاری خارجی و همکاری با دانشگاه های پیشرو جهان است."
ده کشور – برونئی، کامبوج، اندونزی، لائوس، مالزی، میانمار، فیلیپین، سنگاپور، تایلند و ویتنام – باشگاه آسه آن را تشکیل می دهند. هر 10 نفر استراتژی های هوش مصنوعی ملی را منتشر کرده اند.
سنگاپور جزو اولین کشورهایی بود که چشم انداز خود را در سال 2019 رونمایی کرد. این برنامه ها شامل افزایش نیروی کار هوش مصنوعی به 15000 نفر - سه برابر تعداد فعلی - و همچنین ایجاد مراکز تحقیق و توسعه است.
مرکز تعالی هوش مصنوعی نیز برای بخش تولید در ماه سپتامبر با هدف ادغام هوش مصنوعی در سراسر زنجیره تامین افتتاح شد.
بخش هوش مصنوعی سنگاپور از حمایت دولتی برخوردار است و دولت قول داده است که طی پنج سال آینده 1 میلیارد دلار سنگاپور در این زمینه (741 میلیون دلار) سرمایه گذاری کند.
سنگاپور در صدر فهرست آمادگی هوش مصنوعی آسیا پاسیفیک 2023 Salesforce قرار گرفت که 12 کشور را ارزیابی کرد. سایر کشورهای عضو آسه آن - مالزی، اندونزی، ویتنام، فیلیپین و تایلند - در رتبه‌های هشتم تا دوازدهم پایین‌تر در فهرست قرار گرفتند.
ویتنام با توجه به برآورده شدن تقاضای جهانی برای تراشه ها، شرط بندی های خود را روی پیشرفت های هوش مصنوعی انجام می دهد و در ظرفیت های مونتاژ، آزمایش و بسته بندی به خوبی عمل می کند. استراتژی ملی این کشور شامل جاه طلبی ها برای تبدیل شدن به مرکز ASEAN برای تحقیق و توسعه راه حل های هوش مصنوعی تا سال 2030 است. برای مثال، این کشور قبلاً یک میلیارد دلار سرمایه گذاری از تولید کره جنوبی جذب کرده است که تا سال 2025 ادامه دارد.
کشورهای آسه آن در ماه فوریه راهنمای منطقه ای حاکمیت و اخلاق هوش مصنوعی را منتشر کردند. وانگ گفت: "همکاری بین المللی در قلب چارچوب اخلاقی هوش مصنوعی آسه آن قرار دارد." او استدلال کرد که شاید یک استراتژی آموزشی ملی برای تکمیل برنامه های هوش مصنوعی می تواند موثرترین باشد.


منبع: CNBC

۲۵ آذر ۱۴۰۳ ۱۱:۴۰
تعداد بازدید : ۲۶۷
کد خبر : ۷۱,۸۹۳

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید