به IFNAA.IR خوش آمدید.
[ سبد خرید شما خالی است ]

دمای اقیانوس ‌ها داغ‌ تر از همیشه

پایگاه خبری فولاد ایران- بر اساس داده‌های ناظر آب و هوای اتحادیه اروپا، دمای اقیانوس‌های جهان به داغ‌ترین سطح خود در تاریخ رسیده است که دانشمندان را بر آن داشت تا درباره پیامدهای فوری و گسترده این فاجعه هشدار دهند.
بر اساس آخرین داده های سرویس تغییرات آب و هوایی کوپرنیک اتحادیه اروپا، میانگین دمای روزانه سطح دریاها در روز 4 اوت به 20.98 درجه سانتیگراد (69.76 فارنهایت) رسید که بسیار بالاتر از میانگین در این زمان از سال است.
میانگین دمای سطح اقیانوس‌های جهان در اواخر ژوئیه به 20.96 درجه سانتی‌گراد رسید و از رکورد قبلی ثبت‌شده در سال 2016 پیشی گرفت و به تدریج در هر یک از چهار روز اول آگوست به 21 درجه نزدیک‌تر شد.
معمولاً انتظار می‌رود دمای سطح اقیانوس‌های جهان در ماه مارس به بالاترین حد خود برسد تا در ماه اوت، که باعث ایجاد هشدار در میان دانشمندان آب و هوا شده است.
روآن ساتون، استاد علوم آب و هوا در دانشگاه ریدینگ، گفت: «گرمایش اخیر اقیانوس ها واقعاً نگران کننده است.»
ساتون گفت: «در حالی که قطعاً عوامل کوتاه‌مدتی وجود دارد، اما دلیل اصلی درازمدت بدون شک تجمع گازهای گلخانه‌ای در جو ناشی از فعالیت‌های انسانی، عمدتاً سوزاندن سوخت‌های فسیلی است.»
اقیانوس‌های جهان یک سیستم حیاتی حمایت از حیات و یک حائل حیاتی در برابر تأثیرات بحران آب و هوا هستند. طبق گزارش سازمان ملل، اقیانوس 50 درصد اکسیژن سیاره را تولید می کند، 25 درصد از کل انتشار دی اکسید کربن را جذب می کند و 90 درصد از گرمای اضافی تولید شده توسط انتشارات مذکور را جذب می کند.
انتشار روزافزون گازهای گلخانه ای بر سلامت اقیانوس ها تأثیر گذاشته است و دانشمندان بارها در مورد تغییرات احتمالی زندگی در زیر آب و خشکی هشدار داده اند.
دانیلا اشمیت، استاد دانشکده علوم زمین در دانشگاه بریستول، گفت که گرم شدن سریع اقیانوس‌ها را نمی‌توان به پدیده ال نینو نسبت داد. آژانس هواشناسی سازمان ملل متحد شروع ال نینو را در 4 جولای اعلام کرد و هشدار داد که بازگشت آن می تواند راه را برای شرایط آب و هوایی شدید هموار کند.
به گزارش 
فولاد ایران، مردم معمولا فراموش می کنند که وقتی آب گرم می شود، بیشتر موجودات موجود در دریا برای عملکرد اصلی خود به غذای بسیار بیشتری نیاز دارند و اگر کمتر رشد کنند چه اتفاقی می افتد؟ اشمیت گفت: "تعداد کمتر یا محافظت ضعیف تر توسط پوسته ها و اسکلت های آنها تأثیراتی برای آینده آنها خواهد داشت."
وی افزود: "ما زمانی برای مقابله با این مشکل در آینده نداریم. هر تأخیر بیشتر مشکل را بسیار بدتر می کند."


منبع: CNBC

۱۷ اَمرداد ۱۴۰۲ ۱۳:۰۵
تعداد بازدید : ۴۸۸
کد خبر : ۶۶,۵۶۴

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید