به IFNAA.IR خوش آمدید.
[ سبد خرید شما خالی است ]

کاهش 14 درصدی صادرات در ماه جولای، ضربه دیگر به اقتصاد چین

پایگاه خبری فولاد ایران- صادرات چین در ماه ژوئیه با کاهش تقاضای جهانی، بیشترین افت خود را در بیش از سه سال گذشته تجربه کرد و فشار بیشتری بر پکن برای یافتن راه‌هایی برای تقویت دومین اقتصاد بزرگ جهان افزایش داد.
بر اساس آمار گمرک چین که روز سه شنبه منتشر شد، ارزش صادرات، با دلار آمریکا، در ماه گذشته 14.5 درصد نسبت به سال گذشته کاهش یافت که بزرگترین کاهش از فوریه 2020، زمانی که شیوع اولیه کووید-19 تجارت و تولید را تحت تأثیر قرار داد، بود.
همچنین این سومین ماه متوالی است که صادرات کاهش یافته است.
تحلیلگران با استناد به شواهد گسترده تر مبنی بر کاهش تقاضای جهانی کالاها به دلیل کاهش انحرافات همه گیر و فشارهای پولی بر هزینه های مصرف کننده، گفتند که انتظار می رود صادرات در ماه های آینده بیشتر کاهش یابد.
آنها گفتند: «چشم‌انداز کوتاه‌مدت هزینه‌های مصرف‌کننده در اقتصادهای توسعه‌یافته همچنان چالش‌برانگیز است و بسیاری از آنها هنوز در معرض خطر رکودهای اواخر امسال، هرچند خفیف هستند.»
در هفت ماهه اول سال، صادرات چین 5 درصد نسبت به سال قبل کاهش یافته است. به ویژه، محموله ها به ایالات متحده، بزرگترین شریک تجاری چین، 13 درصد کاهش یافت.
صادرات یک نقطه درخشان نادر در طول سال های همه گیر بود و حمایت بسیار مورد نیاز را برای اقتصاد چین فراهم می کرد زیرا این کشور با قرنطینه های سفت و سخت کووید و بازار مسکن در حال رکود بود. این روند در سال گذشته 17 درصد از تولید ناخالص داخلی چین را تشکیل می دادند.
اما از اکتبر گذشته، این محموله ها به دلیل افزایش تورم و افزایش نرخ بهره کاهش تقاضای جهانی را کاهش داده است.
به گزارش 
فولاد ایران، تضعیف صادرات ضربه تازه ای به اقتصاد چین وارد می کند که اخیراً پس از شروع قوی سال، شتاب خود را از دست داده است. نشانه‌های کاهش تورم در حال افزایش است و این نگرانی را برانگیخته است که چین ممکن است وارد یک دوره طولانی رکود شود.
داده‌های روز سه‌شنبه همچنین نشان داد که واردات چین در ماه جولای نسبت به سال قبل ۱۲.۴ درصد کاهش یافته است، که به طور گسترده‌ای کاهش ۵ درصدی پیش‌بینی‌شده در نظرسنجی رویترز از تحلیلگران را از دست داده است.
تحلیلگران اکنون از پکن می‌خواهند که برنامه‌های ملموس‌تر و قوی‌تری برای حمایت از اقتصاد، از جمله اقدامات عمده برای افزایش تقاضا، ارائه دهد.
ارقام ضعیف تجارت و تثبیت کاهش یوان باعث کاهش ارزش پول چین در بازارهای ارز شد. ارزش یوان روز سه شنبه 0.3 درصد در برابر دلار آمریکا کاهش یافت.


منبع: CNN

۱۸ اَمرداد ۱۴۰۲ ۱۳:۰۹
تعداد بازدید : ۴۱۲
کد خبر : ۶۶,۵۸۳

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید